Om Meg

Litt av det viktigste: Navnet mitt er Sophie, jeg er 14 år, og kommer fra Moss, i Østfold. Jeg er halvt Engelsk halvt Norsk, og har mine blonde øyeblikk.

Oppvekst: Jeg ble født i september 1997, da bodde vi i ett stort hvitt hus ute på landet, men fremdeles i mossedistriktet. Året da jeg var ett til to år bodde vi i Nederland pågrunn av pappas pilot jobb der nede, senere flyttet vi tilbake til Norge og inn i Moss by, hvor vi bodde i mange år mens jeg gikk i barnehagen og begynte første året på skolen. Nå bor jeg like ved skolen jeg går på, og lever livet mitt. Jeg går på seiling og seiler en optimist jolle. Jeg er ofte sammen med venner og har foto som en liten extra hobby.

To språklig og alltid på reise: Jeg vokser opp i Norge, med en norsk far og en engelsk mor. Som to-åring reiste vi til England så mye som annenhver uke. Nå er det mer som en til to ganger i året, som fortsatt er ganske mye. Ett spørsmål jeg får høre ofte er "får du veldig gode karakterer i engelsk da?", egentlig får vi ikke engang karakterer bare en vurdering. Jeg snakker engelsk flytende, og utrykker meg nok kanskje bedre enn noen av de andre, men gramatikken min er omtrent den samme i og med at jeg ikke har skrevet så mye mer på engelsk en dere/dem. Faren min er pilot som har hjulpet på reisingen her i huset, så jeg har vært utover omtrent hele europa, men nesten ikke utenfor. Jeg er spessielt glad i landet Spania, som jeg godt kunne tenke meg å flytte til, og ikke minst lære språket.

Fremtid og sånt: Enkelt og greit jeg aner ikke hva jeg vil gjøre med fremtiden min. Jeg har hatt drømmer som alle andre om å bli frisør, eller designer, noen ganger fotograf eller andre ting som å bli proff danser, men nå lenger, vet jeg ikke helt. Jeg starter med å gå ut skolen!
Én kommentar

Postet av: ♥ VANILLA
Dato: 28.aug.2011 Klokken: 14:41 - http://malindh.blogg.no


Greit å vite! :-)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter