Jaja

Da får jeg ikke hatt med dataen så det får holde med en liten mobilblogg en gang i bland og kanskje noen innlegg fra pcen der borte. Jeg er tilbake for fullt om to uker med masse bilder.

Mobil blogg - kafé kos

Heihei nå sitter jeg på kafén i Spania og koser meg, varmt vær og i dag var vannet sykt klart haha! Ville bare slenge inn ett blogginnlegg mens jeg hadde internett.

Sulten!?

Nå fikk jeg så utrolig lyst på smoothie, men jeg tror ikke jeg skal lage før i morgen. haha, jeg er nemlig ganske sulten, men snille pappa har lagd kjøttkaker og poteter, nam! det frister meg akkuratt nå.Dimitri ( bilde er fra Spania, i mangel på noe nyere.

 

Nye naboer??


Hei, jeg kom hjem i dag etter en liten skogstur og utenfor nabohuset var en masse esker osv. har vi fått nye naboer??Det ser jo sånn ut og enda bedre det så ut som omd et var en jente på min alder der < 3

Nå har jeg dessuten jobbet med et design til en designkonkuranse jeg skal ha på bloggen min om litt.
sånn ser det ut foreløpig. men jeg skal jobbe mer på det så skal vi ha en konkuranse :)

Hva syns du? hadde du hatt lyst på det designet?

24.sep.2010

Sorry, men jeg må bare le! ... Det hele skjedde da vi satt på bussen jeg, Hera, Magnus og Arvin. Da Magnus plutselig sa "skulle ikke jeg ta Sonsbussen?" Han satt jo på bussen som bare skulle til kambo! Så der satt vi å lo så sa han "Oi jeg skulle hjem til torje jeg!"

Så, han gikk av bussen og løp, det han trodde var riktig vei, da begynnte vi å le enda mer. Etter et par min ringte jeg han å sa "du vet at du løper deil vei??" Jeg er gla han ikke er sånn hver dag! XD

Men nok om skole dagen min!


Tegningen min, jeg ble ganske fornøyd < 333

HTML-koder kommer, men nå må jeg gå å hjelpe pappa med å rydde vi blogges!

 

 
tatty teddys

Jeg skal feire bursdagen min, så i dag har jeg lagd invitasjoner. Tenkte jeg skulle ha bilde av en bjørn som holdt en gave eller noe sånt, så jeg lette på google og der fant jeg.... tatty teddys

Se så søt!
Nok om det nå koser jeg meg hjemme med en god kopp te, og holder på å sulte i hjel, neida, bare 3 kvarter igjen til maten er ferdig!
Syns du tatty teddys er søte??

I´m going...

...Bowling!! Joda etter på skal jeg på bowling bursdagen til 2 av guttene i klassen, jeg håper det går bedre nå enn det pleier.

Å jeg lurer på hva i huleste jeg skal ha på? Jeg skal prøve å finne inspirasjon på nettet.

BLOGGES!!

I´m so sorry.....

Hei, folkens og sorry at jeg ikke har fått blogga i det siste jeg har vært opptatt med bursdags fester, venner osv. i helga som gikk. Men ikke tro at jeg har glemt dere, det har jeg absolutt ikke :)

Nå sitter jeg å spiser ris og egg og slapper av etter en lang og slitsom skole dag, tro meg sliiiitsom! Tror dessuten at pappa kommer med en kopp te nå snart også!! Nok om det og tilbake til planen. Til bursdagen min fikk jeg såpass med penger at jeg skal kjøpe med speilsrefleks kamra, det gjorde meg glad.

style=
haha! morsomt, fant det da jeg lette etter mønsteret til caroline.
Hvordan få hele innlegg til å vises i kategori og arkiv

Jeg vet ihvertfall at jeg blir litt lei av å måtte lete gjennom arkivet og eventuelt kategoriene mine eller andres for å finne fram til et innlegg uten at jeg kan lese hele teksten, så her er et lite tips.


Først går du på Design--->Rediger-->Maler-->Arkiv (eller kategorier)( Jeg valgte arkiv på eksemplet mitt. )

Deretter trykker du ctrl og F samtidig så søker du på <tag:entrylist limit="1000" maxchars="200"> hvis du vil at hele innlegget skal vises fjerner du maxchars="200" hvis du vil at mer/mindre av innlegget skal vises endrer du der det står 200 hvis jeg f.eks. vil at mer av innlegget skal synes fjerner jeg 200 og setter 300 der i stedet.

Dette må du gjenta i malene for kategorier hvis du vil at hele/mer/mindre av innlegget skal vises der.

så lagerer du!


Dessert!

Nå har mamma bakt kake til oss og vi er cff klare til å spise den! Jeg har også fått flere "tellere" og jeg håper på å kanskje få mer lesere av dem! Men jeg må nok gå å spise nå, så blogges vi i morra < 3

haha random (of my feet) :P

Blogges

Familie og Venner

Nå har jeg vært på svømming og jeg har vært på Mosseporten, men nå skal jeg bare slappe av og kose med familien dvs bare meg og mamma, nei ikke helt Camilla venninna til mamma kommer om en stund og da skal vi kose oss, med middag osv. 
Jeg fant også en pysjamas jeg likte på H&M.
 Toppen er egentlig grå men den hadde de ikke på nettet


Vi blogges < 3

god morgen :-)

Hei, jeg drev å lagde nytt blogg design i går og jeg tror jeg nesten er ferdig bare noen små endringer igjen. Så hva syns du? I dag skal jeg ut å svømme igjen men jeg blogger sikkert seinere : D

Hei <3

I dag har jeg vært på skolen, det var litt stress i og med at læreren var syk, men det var ikke det jeg skulle blogge om. Nå har jeg jobbet med designet mitt siden jeg kom hjem og ja som du ser er det langt fra ferdig. Dessuten er jeg ikke fornøyd med headeren. Jeg fikk litt skjokk da jeg så på statistikken min, frodi jeg har vært så mye borte og ikke blogget på lenge har staistikken vært på rundt 5 om dagen nå var den på 99! Bare synd dere ikke kommenterer.men jeg må vel fortsette< 3

VI EIDE DEM AZZ!!!!

Hei, jeg var nettopp på seiling, hvor vi seilte lagseiling. For de som ikke vet hva det er, er det en regatta (konkuranse om å komme først/ res) med lag. Jeg var på lag med Edward, Henrikk og Emma. Vi vant absolutt
alle regattaene vi seilte eller med andre ord VI EIDE DEM!
Litt oppspillt kansje? Ja det er jeg! :P

<3

-Poppys

Skole og svømming

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, (BIG SUPRISE!) hvor det som vanlig skjer mye men ingenting. Så kom jeg hjem nå, og det var min dag foreløpig, senere skal jeg på svømming (noe jeg har begynnt med i år, men alltid elsket). Jeg har savna bloggen veldig i det siste men ikke fått meg selv til å blogge, det har vært så mye å gjøre :) 

(random)


anyways cya 

Jeg liker ikke den nye timeplanen min!!

I dag begynte jeg på skolen igjen etter sommeren, å så kjipt å måtte stå opp tilig og gå på skolen, gjøre lekser osv. og jeg liker IKKE den nye timeplanen vi slutter jo seint hver dag! men nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, i og med at det ikke er ferie lenger må lille meg ta meg sammen! Bare synd at man mister så mange lesere når man ikke blogger, men jeg skjønner jo hvorfor.

Men vi blogges i morra ( og da skal jeg komme med et ordentlig innlegg)

Seilskole :)


Hei!
Hele denne uka er det seilskole, det er jo cff kjempekoselig men dvs at jeg ikke har hatt så mye tid til å blogge. Synd men sant. Men i dag fikk jeg en ordentlig jolle (liten seilbåt) vest , så nå ser jeg litt proffere ut! Og en team norway genser (eller hva det nå enn heter) OPPDATERING

Hellu nå har jeg vært på ferie på sørlandet. Og før det blogget jeg ikke så mye heller så det var vel på tide med en liten oppdatering!!!
Jeg var også på ferie i England som jeg ikke har vist noen bilder fra så nå kommer det :

  
Så heldig jeg var det lille ekornet der fikk jeg klappe :-)
  
Det var noen få av de mange tusen bildene jeg tok i EnglandSommer

Okei det begynner å bli litt seint med den overskriften, men jeg tenkte tilbake på sommeren som har vært :). Men nå skal jeg være en del opptatt den neste uke så om det blir såå mye blogging er jeg ikke sikker på :) 

gammelt bilde av en øy jeg fant på dataen!

Blogges ^

I back again! At least I think I am?

Hellu!
I dag har jeg vært ute på shopping, og jeg har kjøpt meg en helt ny garderobe! Neida ikke så mye, men mer enn nok! Og så passer jeg på Tassen (Felicia sitt marsvin) en liten stund. Heldiggrisen meg! Ehm jeg tenkte kansje det var på tide å vise noen bilder fra ferien snart? Det går nok ikke ende fordi jeg bruker en data jeg ikke har noen bilder på, men det kommer nok etterhver!
roser og påskeliljer :D Bilde i midten er litt utydelig men jeg syns det er litt kult jeg < 3


-Sophie

Alice In Wonderland

Hei!
Jeg var hos søsteren min og nevøen min i går får å hjelpe til med bursdags forbredelser, tema skal være alice in wonderland. Så jeg skulle hjelpe til med å male osv. Og derfor ble det ikke noe blogging i går. Men nå skal jeg fortsette å være kreativ å lage ett bursdags kort. Kan jo desverre ikke legge ut bilde av noe av det, det skal jo være en overaskelse (for Adrian/ nevøen min) hehe...
-Poppys

Shopping (igjen)


EHm i dag dro jeg og mamma til byen igjen, og der fant jeg en (ganske) ny butikk som hadde en del fint eller skal man si morsomt < 33 så jeg kjøpte meg et armbånd og noen oredobber, så dro vi på kafé og kjøpte kakao og kaffe og en stoot sjokolade muffins. 


søt?

Ja jeg vet jeg ikke er flink til å svare på kommentarer men, jeg skal bli flinkere!! JEG SKAL! :D

 

hva syns du om headeren?


Hei,

Nå har jeg brukt litt tid og prøvd ut forsjellige headere og sånt, men ble mest fornøyd med denne da.hva syns du? :D

Design konkuranse??

Hei!
Nå tenkte jeg at jeg skal jobbe litt med et design en liten stund og når jeg er ferdig ha en desig konkuranse på bloggen min ;D

17.jul.2010

Oida!
Yepp det er syykt mye rot på rommet mitt! JEg skulle bare rydde en skuff i dag og herregud det var mye der jeg ikke viste jeg hadde. Hvordan jeg skal klare å rydde begge rommene mine (hos mamma og pappa) aner jeg ikke. 

Nam azz! Random bilde jeg hadde på dataten :D


Takk for alle kommentarene deres, fortsett sånn ;D

I´ve got visitors

Nå er Felicia og Marit her og vi koser oss med jordbær, sjokolade, potetgull, og myyye myyyye mer. Vi skulle egentlig sitte ute men selfølgelig begynner det å regne! Men nå må jeg kose meg vidre, hvis jeg orker jeg tror jeg har spist litt for mye! ;D 
Hadde ikke med meg kamera i dag men disse bildene beskriver dagen min fint!

Og til slutt TUSEN, TUSEN TAKK for at dere har kommentert så myye :D

I borrowed a dog!

I dag kom tante og onkel på besøk fra Hønefoss, og de har fått enda en hund/valp den var kjempe søøt! Jeg ble selfølgelig kjempe glad da de tok den med for jeg er veldig glad i hunder men selfølgelig er pappa allergisk mot dem så jeg kan ikke ha en egnen. Anyways, så fikk jeg jo gå tur med den det var kjempe koselig.

Papblo søøt sant????


Burde jeg ha design konkuranse på bloggen min???

Skal ha HTML koder på bloggen min < 33

Hei bare et kjspt innlegg om at nå har jeg tenkt å ha HTML-koder på bloggen min < 33
Håper noen får bruk for det ;D

Burde jeg ha en design konkuranse?

Jeg har lurt litt på i det siste om jeg skulle ha en design konkuranse på bloggen min? Hva syns du? Jeg kan masse html koder men det kan jo mange men syns du jeg burde? Du kan se litt på designet mitt.

SYNS DU JEG BURDE HA EN DESIGN KONKURANSE SÅ KOMMENTER HER NED ;D ↓I´m home from a wired holiday :)

Hei! 
Nå er jeg hjemme fra ferien igjen så nå kan jeg jo fortelle dere litt hvordan det har vært :)
Første Dagen: Fly turen var grei. Og etter på dro vi til london der Tok jeg the london eye og spisste pizza shoppa litt og sånt. 
I Oxford andre dagen: Senere dro vi til tanta mi som bor i Oxford Og jeg tror det var den dagen vi dro til et utendørs svømme baseng, men en liten jente bæsja i basenget så vi måtte vente i en og en halv time eller noe mens de renset basenget, det ble litt kjedelig i lengden ettersom jeg ikke hadde med meg noe å lese ellerno men det åpnet igjen etterhvert.

Noen dager senere kommer vi Til Long Eaton: Ja en liten forklaring først, og det er at mamma kommer fra englad derfor kommer halve familien min derfra, Så vi dro (etternoen dager) til mormor og morfar i Long Eaton. Etter en dag hvor jeg bare leste dro vi til en annen by i næreheten kallt ett eller annet jeg faktisk ikke kan skrive. Og dagen etter det ble veldig anderledes enn jeg hadde trodd på grunn av en familie krangel måtte vi dra tilbake til tanten min i oxford men det var like så greit så fikk jeg kjøpt noen bøker jeg hadde lyst på :P

Men nå er jeg tilbake i norge og tilbake i bloggverden!!!!!!!!!Hei derebilde jeg hadde paa dataen.. syns du???

Naa har jeg nettopp spist middag og sett paa finalen av wimbolden men jeg aner ikke hva jeg skal skrive naa,,, saa da skriver jeg ingen ting jeg maatte bare skrive et innlegg faar aa holde bloggen "gaaende"...

Vi blogges!! Jeg orker ikke skrive mer naa

SHOPPING!!

Hei!

I dag skal jeg til byen aa SHOPPE! Det blir kjempe hyggelig. Det er jo myye kulere butikker i England enn i norge <3 Og i morra skal jeg til mormoe og morfar, men ja jeg tror jeg faar til og blogge mer enn jeg trodde.
Ja! Jeg har ikke saa mye mer aa skrive?? Men naa maa jeg gaa aa spise lunsj,
det kommer bilder naar jeg kommer hjem til Norge, Jeg faar ikke lasta det opp her men jeg har tatt masse (bilder)

Maa spise naa!! Blogges!!

~Poppys

Bloggings igjen <3

Hei!
Jeg vil bare si at jeg er lei meg for at jeg ikke har blogget i det siste, har hatt ganske mye aa gjoere og jeg har ikke de siste 3 bokstavene i alfabetet (norske) paa dette tastaturet, hvis noen skjoenner det?
Men jeg har ikke saa mye tid om dagen saa da blir det vel ikke saa mye blogging men jeg skal proeve naar jeg faar tid og tilgang til data.. Hvorfor faar dere vite seinere... Men det er kjempe fint med noen kommentarer fra dere soete lesere <3

Neida jeg sitter i england hos tanta mi og var i London i gaar ,, Det var veldig koselig tok "the London Eye" og gjorde myye myee meer, btw ser paa tennis.. OG saa var jeg paa "The National Galleri" Og spiste kjempe god pizza.. Og fikke en stoor blemme paa foten etter paa Og i dag har jeg nettopp vaert paa svoemme basenget i Oxford, det var jo veldi koselig men det ble stengt i ca 1 og en halv time fordi en liten gutt/jente baesja i basenget. Synd men jeg fikk bada masse.

Naa skjoenner dere vel hvorfor jeg ikke faar blogget saa myye?
Blogges!!

28.jun.2010

hei!

Nå har jeg strøket klær og hjulpet til i huset men jeg derfor rekker jeg ikke skrive så mye mer har nemlig en del og gjøre i dag.. 

Kleeemzz ;D

Lørdag!!

Hei!
Nå sitter jeg i hønefoss hos bestemor sammen med Adrian, Ehm har sett litt på tv vært ute og spillt badmington og så har vi spist litt melkehjerter og drukket milkshake. Det er vel ikke så mye mer å skrive om!Hehe tegningen min < 3 Driver fortsatt med designet miitt men nå må jeg gå!Hønefoss

Hei der!
Nå skal jeg og pappa og nevøen min Adrian til min besmor det blir jo gøy. Men nå blogger jeg fra i poden min og det funka for engangs skyld. Men vi blogges vel seinere når jeg kommer fram.

Der blir nok desverre ikke no bilde nå fordi det går ikke. :D

Photoshoot < 3

Hei dere nå driver jeg på med en photoshoot, det er engentlig ganske gøy fordi jeg to det liksom litt særiøst denne gangen og lagde rommet mitt om til et studio ;D men jeg er ikke ferdig da, kamra mitt fik dårlig bateri så da må jeg vente på at det skal lade litt før jeg fortsetter. Det ble nok ikke noe blogging før nå, jeg drar visst til byen hver dag fortiden.


(ikke jeg som har tatt bilde)


Nå må jeg gå å fortsette med photoshooten og spise. 


SOMMERFERIE!!

YES!! Nå er det sommerferie endelig! 
Yippi liksom,, men det er litt trist også da, jeg får jo ikke sett dem før etter sommerferien. Men jeg fikke n stoor klem fra alle til og med guttene de har begynnt å bli skikkelig hygglige i det siste! Men nå skal jeg koose meg med sommerferie. 


den kjempe søøte klassen miin jeg er glad i dere alle sammen, Og jeg kommer til å savne dere i sommer.....

Og nå skal jeg og pappa til byen (igjen) så da blogges vi seinere!

Nå sitter jeg på Moss biblotek

Hei derre nå sitter jeg på Moss biblotek og blogger. Vi skulle jo på stranda (klassen) men det ble jo overskya så da dro vi på bibloteket i steden. Ehm det er jo veldi koselig jeg og caro sitter og blogger mens hera er på nettby.. men nå må jeg hjelpe caro med å få inn en lenke på bloggen hennes.

Ehm sorry at det blir så mange merkelig innlegg men jeg prøver å ordne meny under header.

Vi blogges etter skolen!

Hvorfor Poppys?

Ja det er nok sikker t mange som lurer på hva poppys er. En Poppie er en blomst, navnet er engelsk jeg vet desverre ikke hva den heter på norsk. Skrivefeilen (Poppys i steden for Poppies) kommer av at jeg ikke helt tenkte over det da jeg lagde bloggen. 
Hvorfor valgte jeg navnet Poppys? Jeg valgte navnet fordi en gang i året drar jeg og pappa til en by i spania, der bor vi hos noen venner, og de bor i et borettslag litt utenfor byen. Før da jeg var liten pleide mamma også og være med, og hver gang vi gikk til byen så gikk vi forbi en eng av "poppies". Engen er ikke der lenger da. Så det er derfor jeg valgte navnet Poppys på bloggen min.

(bilde av av en "poppies" eng 


SHOPPING!!

Hei!
Nå skal vel jeg og pappa på shopping! Det er jo alltid gøy, skal nemlig på stranda med klassen i morgen og da er det vel lurt å ha badetøy og solkrem og sånt så alt det må kjøpes. Nå driver jeg og ordner designet mitt som ser helt .... dustete ut hvis man kan si det? Men det blir nok bedre tilslutt.. Jeg kan i hvertfall håpe!


 nå ser det sånn! Skal få meg meny osv.

Vi Blogges!

Sånn nå har jeg vært på skogstur

Hei dere! Nå har jeg pg pappa vært på tur i skogen... Det var faktisk kjempe koselig. Det var vel en slags fotossafari eller hva man skal kalle det jeg tok ca 400 bilder eller no og hvis jeg ikke har nevnt det så er vel det fordi jeg elsker å ta bilder.
Så her kommer noen av dem, og håper du liker den nye bloggen miin.SÅÅÅ SØØØT DEN ER IKKE MIN DA :(

sorry det med at det står bloggnavnet all over men jeg vil helst ikke at noen andre skal ta æren for bilde ikke at jeg tror at noen skal gjøre dete da!

-Poppys ♥

Hei dere

Nå har jeg laget meg en ny blogg dvs si at min gamle (www.smoothiee16.blogg.no) blir slettet etterhvert :( det blir jo litt trist for me :C 
Men denne skal bli bedre!!! Og finere men det er jo omtrent det samme ;D dessuten er poppys lettere og huske ;D tror jeg men vi snakkkes da folkens ;D

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter