Om Meg

Litt av det viktigste: Navnet mitt er Sophie, jeg er 14 år, og kommer fra Moss, i Østfold. Jeg er halvt Engelsk halvt Norsk, og har mine blonde øyeblikk.

Oppvekst: Jeg ble født i september 1997, da bodde vi i ett stort hvitt hus ute på landet, men fremdeles i mossedistriktet. Året da jeg var ett til to år bodde vi i Nederland pågrunn av pappas pilot jobb der nede, senere flyttet vi tilbake til Norge og inn i Moss by, hvor vi bodde i mange år mens jeg gikk i barnehagen og begynte første året på skolen. Nå bor jeg like ved skolen jeg går på, og lever livet mitt. Jeg går på seiling og seiler en optimist jolle. Jeg er ofte sammen med venner og har foto som en liten extra hobby.

To språklig og alltid på reise: Jeg vokser opp i Norge, med en norsk far og en engelsk mor. Som to-åring reiste vi til England så mye som annenhver uke. Nå er det mer som en til to ganger i året, som fortsatt er ganske mye. Ett spørsmål jeg får høre ofte er "får du veldig gode karakterer i engelsk da?", egentlig får vi ikke engang karakterer bare en vurdering. Jeg snakker engelsk flytende, og utrykker meg nok kanskje bedre enn noen av de andre, men gramatikken min er omtrent den samme i og med at jeg ikke har skrevet så mye mer på engelsk en dere/dem. Faren min er pilot som har hjulpet på reisingen her i huset, så jeg har vært utover omtrent hele europa, men nesten ikke utenfor. Jeg er spessielt glad i landet Spania, som jeg godt kunne tenke meg å flytte til, og ikke minst lære språket.

Fremtid og sånt: Enkelt og greit jeg aner ikke hva jeg vil gjøre med fremtiden min. Jeg har hatt drømmer som alle andre om å bli frisør, eller designer, noen ganger fotograf eller andre ting som å bli proff danser, men nå lenger, vet jeg ikke helt. Jeg starter med å gå ut skolen!
Høst Inspirasjon

Vi snakker ofte om den sommerfølesen vi får når de første blomstene kommer, når man tar det første badet i havet (og det faktisk er varmt) og når vi kan begynne å bruke shorts igjen. Jeg lette etter litt inspirasjon på nettet, og fant disse bildene, da oppdaget jeg at høsten og høstfølesen er ikke så ille den heller.
I'm back!

Tilbake fra sommer bloggen! Nå blir den niende klasse, med de samme folka, kanskje noen nye da? Og denne gangen skal jeg klare å blogge jevnlig.
The blogs I read

This is Norway

Den videoen eier, det er jo sant da right? Detter er Norge people!

Juliatn

Ja nettopp.. hvem har vel ikke vært innom bloggen til Juliatn? Jeg er så heldig at jeg bor i samme by som henne nemlig Moss (eller omvendt: hun er så heldig at hun bor i samme by som meg, neida jeg tuller). Poenget mitt er at jeg hadde en underlig drøm om henne.

Jeg skal ikke fortelle dere hele drømmen men litt av den: Jeg var i Berlin på et marked, hvor jeg møtte juliatn, da sa jeg at jeg leste bloggen hennes og at hun var flink, da svarte hun "ja hvem synes vel ikke det".

Heldighvis tror jeg hun egentlig ville svart noe helt annet som "takk" ellernoe sånt. Hun virker tross alt som en veldig søt jente.Firefox and me

Har byttet til å bruke firefox istedet for Safari når jeg blogger, fordi at her kan man justere størelsen på bilde selv, om det ikke kommer opp riktig.. noe man ikke kan på Safari. Haha noe jeg har savnet.

 


Poppie blomst, okei da jeg inrømmer at den er fake.. det er jo ikke min feil at bestemor hadde plastik blomster og ikke ekte i vinduskarmen. Denne blomstertypen er jo grunnen til at bloggen heter det den heter, så da måtte jeg vel ta bilde av den. (-:

 

New Blog

Om Hva..?

Her kan du som leser bestemme, eller hjelpe meg å velge hva jeg skal blogge om. Det er jo tross alt du som skal lese det.
Om Meg

Jeg er en jente på 13 år, jeg har en engelsk mor og en norsk far og snakker begge språkene flytende, men jeg er oppvokst i norge og har bodd der hele livet, utenom ett år i nederland da jeg var liten. Vennene mine betyr masse for meg så det er sagt!

På denne bloggen blogger jeg om hverdagen min, mine meninger og diverse annet forsellig. Jeg er en helt normal 8. klassing så ikke forvent så mye spennende her, neida.

Jeg elsker foto, og har kjøpt meg speilrefleks nemlig canon eos 500D (anbefales) ellers svømmer jeg og seiler jeg som fritids aktiviteter.
Guess What!

Joda, jeg var syk forje uke så ble jeg frisk til helgen, men nå har jeg altså blitt syk igjen! Og i tilegg har jeg vondt i hode, jaja det har gått litt over nå da, så lukter det pappas lapskaus her, og den er god! Håper jeg orker å spise da, men jeg tror det!

Nå driver jeg å studerer filosofi, som faktisk er ganske spennende, noen av dere som har hørt/sett/lest Sofies verden? Vel det har jeg ca. 10 ganger (lydbok) heheh,  har boka på engelsk men den begynneer så "tungt" så jeg har liksom ikke orket å lese mer enn første kapittel.


Ja sånn så det ut hos bestemor før nyttår (ganske fint bilde btw).

Hade da søtinger!

500..

Tusen takk alle søtinger som har kommentert bloggen min hitil, jeg håper at dere fortsetter med deg også, får jeg skal fortsette å blogge vidre — om det som intresserer meg! Nå har vi nådd kommentar nr. 500!

Thanks sweeties (-:

Mikke Mus? i

 

Hey, tenkte jeg kunne blogge om Mikke Mus, noe du sikker ikke hadde forventet? Joda for jeg har nettopp vært syk, spørsmålet er om jeg føler meg helt frisk ennå? For det gjør jeg ikke, men, men! Når jeg er syk pleier jeg nemlig å se litt på barne Tv, så tenkte jeg at jeg kunne blogge om mikke mus heheh!

Joda Mikke Mus er som kjent en disney figur, aner ikke når Walt Disney først tegnet han, men et spørsmål som plutselig poppet opp i hode mitt var: Hvem er det som ikke vet hvem mikke mus er? Han er nemlig en sånn figur som  mann tenker de aller fleste vet om, men det er vel ikke sant? det er nok mange som ikke vet hvem mikke mus er, de fattige i Afrika f.eks (håper det var greit at jeg sa det på den måten)..

Jaja det var vel ikke det du forventet å lese om på bloggen min, men det var det jeg forventet at jeg skulle blogge om idag.
Vet du hvem mikke mus er (dumt spørsmål jeg vet)

Vet du om noen som ikke vet hvem mikke mus er?

 

I dag

Jaja, i dag har jeg ikke gjort mye, jeg har lest litt snakket med jentene mine, og dratt til Bestemor. Og viktigst jeg har funnet usb'en til kamraet. Jeg må jo blogge, men jeg mangler fortsatt lysten!

Nå ser jeg på noe spansk på  tv, aner ikke hva det er for noe. Vi får se (:kreativ sant? 
Good, good frokost!

Hei, som dere sikkert skjønner når jeg publiserer et innlegg så er jeg tilbake på bloggen, siden jeg ikke har vært her på to uker, så har jeg mye jeg kan blogge om (og det skal jeg), grunnen til at jeg har vært borte er: Jeg har ikke hatt blogg lyst, og jeg har vært i Berlin og kost meg masse.

Jaja uansett, jeg er jo engelsk og i går spisste vi engelsk jule mat til middag (kalkun) som jeg synes er kjempe godt på brød neste dag, og det fikk jeg til frokost nå nettopp..


I mangel på usb'en til kamraet mitt for jeg 
ta ett gammelt bilde

Savna meg? (haha)

Visste du?

Alle kjøper heliums ballonger når de er små sant? Vel når jeg var ett-to år og bodde i nederland kjøpte jeg en snoopy heliums ballong og den har jeg fortsatt det vil si at den er 11 år gammel!

dette bilde ble tatt i går 


Diverse..

Hei, nå skal jeg begynne å ordne meg tilig og ordne en del ting til i morgen f.eks. skjekke at jeg har de bøkene jeg trenger til skolen, sette fram morgendagens klær og sånt, så jeg slipper å stresse i morgen.

katten Kia ligger under peisen får si det var bra vi ikke brukte den da


Natta søtinger!

Julemotiv..

Sånn jeg fikk litt julestemning nå, så jeg bytta til et julemotiv på mobilen og byttet bakgrunnsbilde på dataen, uansett så fant vi ut at jeg skulle prøve å gå på skolen i morgen (etter to uker med sykdom) siden vi slutter så tilig.


mobilen min 

Dataen :)


Hva syns du om bildene?

Jeg lager ny header?

Hei nå prøver jeg å lage meg en ny header og foreløpig går det ikke så bra, så noen forslag til redigerings programmer til mac?Blogges!
Stolt

Jeg var akkuratt innom bloggvarde.se og bloggen min er værd 4019 kr !!! Haha og det er ingen på msn nå så jeg kjeder meg noe sykt mens jeg sitter å ser på friends.
Tegneserier

Nå driver jeg å prøver å lage en tegneserie, til bloggen faktisk pappa foreslo det og idéen var ikke så ille så jeg prøver..
Film

ja i dag kommer det en masse blogg innlegg jeg har bestemt meg for å blogge masse og prøve å slå leser rekorden i hvertfall komme over hundre hvis jeg klarer.

Uansett nå sitter jeg og pappa å ser på film, det er kos så har jeg fått med meg speilrefleksen og får sikkert tatt noen bilder i løpet av dagen.


hihi jordbærene jeg spiste til frokost for en ukesiden

 

Jeg har bestemt meg!

Ja, jeg har bestemt meg bloggen min skal bli så mye mer spennende enn den har vært! I det siste har allle innleggene vært hverdags innlegg, nå håper jeg på å komme med innkjøp, hår, sminke, negler, søte ting osv. Jeg er lei av å lese gjennom mine egene innlegg å kjede meg !

Så jeg bestemte at nå er det nok! Bloggen min skal bli en bra en, ferdig med det!


Fra Spania i Høstferien :)

Følg med Vidre!

Lesere

hihi, jeg var  jo nettopp innom bloggen min og hadde fått 10 kommentarer igjen dvs jeg tror kanskje jeg har begynnt å få flere lesere igjen. husk at du får kommentarer tilbake, så det er bare å kommentere!

Å jeg kan ikke forklare dere hvor glad jeg blir I <3 U!!


Bilder fra weheartit redigert av meg med picasa <3

 

8.klasse eier

Hei, idag var det kanonballturnering på skolen og 8.klasse vant, jeg er så stolt av dere. Og jeg vil si en ting til og det er:

Tusen takk til alle som stemmer på meg på blogg vs blogg, linken er HER, til dere som ikke har stemt enda. HUSK JEG STOLER PÅ DERE!

Jeg er ganske lei meg siden jeg har blitt en dårlig blogger i det siste men jeg har tenkt en pause til noe annett i livet, men jeg blogger fortsatt en gang om dagen, (hvis ikke mer, og det håper vi på sant?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syns du jeg bør ha mer av på bloggen?

Spmrunde pågår! LINK HER

Blogg Vs Blogg!!!

Hei jeg er med i blogg vs blogg og jeg stoler på dere mine søøøte lesere at dere stemmer på meg. LIKEN ER HER
Memories

Hei, i går kveld kom det masse gamle minner tilbake, jeg kom på hvor mye latterkramper jeg og hera hadde før i tiden, hvor mye drama det var etter soleggen ( leirskolen ) osv. Men nå virker det som om livet mitt står stille det samme gamle skjer hver dag, jeg går på skolen kommer hjem snakker med folk og blogger and that´s about it!

Grunnene til at jeg kom på det, var at jeg snakket med Jonathan fra fredrikstad ( de vi var på leirskole med ) om Caroline, jeg snakket med mads fra fredrikstad (og han får man nesten aldri til å svare) og Hans og Vebjørn ( to gutter som gikk i klassen vår i fjor) kom på besøk på skolen i dag. Så har vært litt som det var i fjor de siste to dagene..


Katten min

Oida

Haha,  jeg la akkuratt til "tellere" i sidemenyen min, og siden blogguraten ikke har vært fremme på bloggen så tror jeg ikke at den teller ordentlig så jeg ble litt skuffa da jeg så at det bare sto 40 jeg var jo oppi 98 ca. før, men jeg må vel bare leve med det.


Haha, jeg og Tiril drakk kakao i sta :)

Hjerte <3

Jeg tok noen inspirasjons bilder for noen dager siden..

Vi blogges!

 

Husk spørsmålsrunden min!!!

Er du fast leser eller bare innom?

Hei, i dag var jeg på skolen det var faktisk ikke så værst i dag (altså friminuttene) Jeg Hera og Leah "spionerte" på Tiril og Nico, vi gjemte oss bak noen utrolig tynne trær og lata som vi ikke ble sett, haha! Vi hadde helt lattekrampe!

Btw lurt på om du var fast leser eller bare innom.

Skal på svømming nå så, vi blogges senere,

Hade søtinger

Carolines nye design & Bloglovin´

Hei, da har  jeg Caroline på besøk, vi har  laget nytt design til henne, og snakket med folk på msn, og sett på bildene fra leirskolen, we miss u fredrikstanere, hihi!

Ehm har fortsatt to som vil ha design og må jobbe med det, men ellers ikke så mye å gjøre. Forresten er jeg lei av å ha null følgere på bloglovin' så du må følge meg, neida du må ikke men det hadde jo vært fint da, hint hint.. LINK HER!

(det nye designet til Caroline trykk på bilde får å komme til bloggen hennes)

 

Det snør det snør..

Hei, gikk akkuratt hjem sammen med venninna mi, og på veien begynnte det å snø for første gang her i moss, så vidt jeg vet.


Bilde tror jeg pappa tok i fjor vinter eller noe sånt.

 

Å jeg klikker snart!

Seriøst jeg er så lei av designet mitt spessielt headeren! Så jeg skal prøve å få gjort noe med det, det blir vanskelig i og med at halvparten av redigerings programmene mine ikke funker som de skal.kattepus :D

Får vel bare fortsette å være en surpomp nå!

Vi blogges senere søtiser

 

 

NATTA!

Hei, jeg skal ikke legge meg helt enda men jeg må ordne en del ting så.. natta!

Jeg har ordnet designet til en som vill ha det (http://maikenbjerkevoll.blogg.no/) og sånn ser det ut foreløpig:Hva syns du om det?

blogges i morgen !

STORE PLANER OG INSPIARASJON

Det er alltid slik at jeg tenker på bloggen min når jeg f.eks. er på byen. Når det skjer noe spennde så tenker jeg alltid å dette kan jeg blogge om senere, men hver eneste gang så glemmer jeg og dere ender opp med kjedelige innlegg om ingen ting.

Så er det slik at jeg har slutta å miste blogg lysten, og det er takket være dere, dere inspirerer meg.

I dag

God Morgen!

I dag har jeg i grunn ikke gjort så mye enda, bare stått opp, sett på tv og spist frokost. Så skal jeg overnatte hos tanta og onkelen min sammen med tremeningen min Susanne. Jeg tar selvfølgelig med kamraet mitt (så får vi se hvor lenge bateriett varer)


Bak huset i Spania, i dammen er det fisker og 3 skilpadder.

Hva skal du gjøre i dag ?

SISTE SJANSE...

Good morgen folkens! Yeeeesp!

Jeg ville bare minne dere om at i dag er siste sjangs til å melde seg på designkonkuransen min, jeg vill satt veldig stor pris på om noen av dere stakk innom innlegget, og så hva dere kan vinne :D

Okei da... jeg maser!!! Skal nok slutte med det :D

LINK HER!random bilde, bare for å ha et :D

Hva skal du i dag ?


nommen så søte dere er < 3

I går kveld la jeg ut et innlegg hvor overskriften var header og inholdet var kommer. Da fikk jeg 7 kjempe søte kommentarer hvor det sto at den jeg har er kjempe fin osv. det er kjempe søtt av dere å si det, men det var ikke det innlegget skulle være om. hvis man tar en titt om noen min så står det at jeg tilbyr meg å lage header til de som har lyst på :)rainbow rose /ikke tatt av meg/

Design< 33

Nå har jeg lagd design (header og meny) til Caroline, jeg tror hun ble fornøyd? Jaja får håpe det :P

Nå har de aller flese dratt bare meg, Caroline og Hera igjen, eller de stakk nå da :)  Foresten så blir jeg kjempe glad når dere kommenterer, men jeg tror jeg skal legge ut en ny kode nå!

 

Blogges strax!

PARTY!! < 33

Ehm i dag dro jeg på shopping med mamma, og kjøpte mye rart, kan sikkert vise dere seinere. Så hadde jeg bursdags fest med klassen. Så skulle jentene overnatte så fikk vi Jonas til å overnatte han å. Så nå har vi sikelig party 5 jenter og en gutt < 33


Men nå må jeg kose meg vidre vi blogges < 3A SPECIAL DAY....

Hei, det ble ikke noe onkelig bloggings i går men i dag kommer det et innlegg ihvertfall. Jeg har hatt en veldig fin dag i grunn, i og med at jeg fyller 13 ble jeg vekket til en nydelig frokost og kake,

På skolen begynnte det en ny jente i dag, Tiril hun var kjempe grei, så tok vi klasse bilde jeg er ikke helt sikker på hvordan det ble men, jeg håper (håper) det ble bra, legger det vel ut når det kommer ut på nettsiden. Så kom jeg hjem, spiste Pappas Pizza, dro å hentet en del til kameraet mitt og fikk 500 kr. til, nå sitter jeg å venter på at mamma skal komme hjem fra jobb, så vi får spist litt til kake :)(søtt)

OM MEG


Jeg er en jente ved navn Sophie, nå er jeg 13 år gammel og lever et vanlig liv, vel nesten, da jeg var 1 år flyttet vi til nedland pågrunn av pappas jobb som pilot i KLM, etter ett år der nede flyttet vi tilbake til norge igjen og siden har jeg bodd her. Faren min reiste mye da jeg var liten, så jeg så han ikke så ofte. Nå er han pansjonist (eller hvordan det skrives). Jeg har derfor reist veldig mye. Moren min er engelsk så jeg har pendlet mye mellom england og norge.
Det var mye om reising ellers er jeg veldig glad i vennene mine, de betyr så masse for meg, jeg er også en som kommenterer tilbake, hvis du ikke reklamerer..
På fritiden min sitter jeg en del på dataen heheh, men ellers seiler jeg en "optimist jolle" og svømmer 1-2 ganger i uka, om vinteren kan jeg virke ganske lat, men om sommeren er jeg veldig aktiv og som regel ute (om det er fint vær).
Var det "nok om meg" ?

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter