Last update

Heihei, nå er jeg ferdig pakket og driver å laster ned musikk til englands turen. Har slettet alle bildene fra dataen så det blir nok ikkeno bilder idag. Ville bare si at dette blir siste blogginnlegget til jeg kommer frem og får pakket ut, dvs ikke noe blogging i morgen eller dagen etter. Ikke savn meg for mye da? neida ♥Pakkepakkepakkee..

Heihei! Da fikk jeg litt tid til blogging i dag å gitt. Uansett i dag har jeg vært litt ute og nå bruker jeg tiden min på å pakke til englands turen om noen dager (jeg gjentar meg selv, jeg skal skrive innlegg om det), tror ikke det er så mye igjen nå lenger heller, med mindre jeg finner en hel haug av ting jeg vil ha med hos pappa.

Også litt julemusikk i tilegg da.
Btw, mens jeg husker det noen som vet hvordan man får youtube videoene til å bli en sånn liten strek bare, treige meg har ikke skjønt det enda?

Ny kamerabag

Heihei! Det ble visst ikke noe blogging igår, nei. Men uansett jeg er her i dag. I sta dro jeg og pappa til byen, for å kjøpe kamerabag, og etter det så møtte jeg vel en del venner og gikk litt rundt på amfi som man gjør.

Uansett veldig fint å ha når man reiser så mye som jeg gjør, nå kan jeg ha med meg kameraet mitt steder uten å pakke det inn i skjerf og gensere ogsånt + jeg får tatt det med til england i jula (mer om det i et annet innlegg).


Jeg vet, jeg vet ikke verdens beste bilde, men jeg måtte rekke å blogge før middag.

Bestemt meg!

HeiHei! Som dere sikkert har skjønnt så har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, woopwopp! Nå ble du glad vel, neida! Tusen takk til pappa og store søster som nevnte det og lurte på hvorfor jeg sluttet, svaret er at jeg mistet inspirasjonen. Så igår gikk jeg innom noen blogger og fikk inspirasjonen tilbake og fikset et nytt design.

Overskrift

Holaa! ♥

Det er ikke så mye å si, jeg sitter hjemme og fryser, selv når jeg har på peisen og det er to timer siden jeg kom inn. Syns det begynner å bli overdrevnet kaldt i norge. Syns det like godt kan begynne å snø nå. 


Vi kjører arkiv bilde i dag også da, siden det ikke er stort annet valg.

LørdagenS

Hva er vel bedre enn å chille litt på en lørdags morgen? Neida jeg har faktisk rydda rommet mitt, så det ikke ser ut som et klesskap lenger, og etter på skal jeg dra til byen og møte nanna, som har vært i Polen. Så drar vi hjem til meg og så skal hun overnatte. Jæjæ det er alt jeg rekker nå.


arkivbilde.. er ikke lenge til vintern nå :)

Who wouldn't miss thisChillern

Heihei, nå sitter jeg og chillern i sofaen, snakker med litt folk og ser på tv og sånt. Gleder meg veldig til å rydde rommet mitt etterpå. Tar ett random bilde.


Fikk lyst til å blogge !

Hehei, det ble ikke noe blogging i Spania, fordi at ferie ble ikke helt som planlagt, jeg endte opp med å sove over hos en venninne i over 5 dager. Det var utrolig varmt og deilig, 27 grader hverdag så jeg kan ikke klage.
I morgen

Heihei! Imorgen drar jeg på ferie så da blir det blogging igjenn så vidt jeg har planlagt, jeg klarte i hvertfall det i fjor når jeg var der så vi satser på det.

Mobil Blogg - Kaféliv

Hehei i nå sitter jeg på kafé med mamma og venninna hennes og spiser bolle, haha! Snart så drar vi til Sverige på litt shopping, til festen min på søndag.

14 år i dag

Heihei! Idag fyller jeg fjorten år. Jeg begynner med skolen (som er det eneste hittil): Da jeg kom hadde andre en overraskelse til meg med ballong og muffins med lys på, og iogmed at jeg kom litt sent, så når jeg kom inn døra ropte endel av dem gratulerer med dagen, det var veldig koselig. Neida også er det sykt mange som har sendt melding og skrevet på veggen min, så nå skal jeg kose meg vidre.


//we♥it.com

Mat, mat, mat

Nå sitter jeg å venter på at pappa skal bli ferdig med maten, så stikker jeg på trening. Skal si jeg gruer meg litt siden det blåser en del i dag, en jolle-seilers storm er 14 m/s og i vindkastene i dag er det opp i 17 m/s. Tror jeg skal kjøre arkiv biilde nå, dårlig tid vettu.

Today

Idag har jeg og Adrian i hønefoss, ikke mye å fortelle i grunn, vi gikk rundt og rundt på Kuben, og litt ute på gata, spiste melkehjerte og kjøpte en del.

-Din dag?

Da blir det tur da

Heii! I dag har vært litt sånn stress. Etter skolen kom jeg hjem og chilla litt mens jeg venta på pappa (haha! stress ja!). Så dro vi ut til XXL og kjøpte tur sekk og drikke flaske og alt annet sånne tur ting som jeg manglet. Jeg skal nemlig på klasse tur fra i morgen til fredag, med 6-9. og utstyr er kjekt å ha (les bloggen i helgen så forstår du).


September i morgen, jeg har bursdag snart jo, hihi!

Tha Day

Jaja lite blogging i dag da. Felicia var her så vi prata litt og gikk i butikken etc.etc. Så dro jeg på trening og kom hjem, dusja og sånt, thats my day.


Vi kjører arkiv bilde, ettersom jeg ikke har noe særlig på denne pc'n.

Ost og SkinkeNå sitter jeg og spise ost og skinke, men snart skal jeg fikse meg også skal jeg stikke hjem til Hera, så blir det jentekveld. Vi skal se på film og kose oss med godteri og hele pakka.

Alby tur

Idag dro jeg mamma og tante til Alby, og satt på café, tok en sjokolade bolle med melis på toppen er godt det, litt mektig men godt.
Filmkos

Heisann folkens! Nå har jeg og Auntie Joanne sett på film. Hun tok med penguin biscuits fra England. For dem som ikke vet det, (det vil si alle) så er hun mammas venninne fra universitetet.

Mornings

Igår var så fullpakket at jeg ikke rakk å blogge mer enn den ene gangen på morningen. I dag blir det bedre får vi håpe. Men tanta mi fra England kommer, jeg gleder meg til  å få se hun igjen. Og større planer har jeg ikke for dagen.


//WeHeartIt.com

Joggetur

Ja hverdagen måtte jo begynne en gang! Nå ble det en tilig start med joggetur, komme hjem og spise frukt, hilse litt på mamma og dra hjem. Det er heller ikke så lenge til pappa vokner nå trur jeg, og da blir det frokost.Neida, det er ikke nødvendig hvis det jeg skal spise til frokost. Det blir bedre tider når jeg får henta kamraet.

Party på Jeløya

Okei ikke party akkuratt men, en fin dag med Hera og Andrea. Deilig å se igjen jentene mine etter to måneder med sommerferie. Dessuten så fiksa jeg litt i kategoriene mine i gårGod Morgen

Heisann! Yesp! Nå er det visst en ny dag, ikke nok med det, det er mandag, som alltid er ett slit. Men god morgen da, må sjappe meg litt nå, men rakk ett innlegg :) 

 

Mai foreløpig

Så tok jeg meg en ukes pause fra bloggingen. Men jeg er tilbake nå, uka har vært kjempe slit. Seilinga har jo begynt, og det er masse løping på skolen.

 

Sometimes swimming is cold..

Vært på seiling idag, joda også i dag var det ikkenoe eller veldig lite vind. Jeg skal ikke klage, det er en fin måte å begynne sesongen på. Det var vel ikke mer jeg hadde å si. Jo jeg kan informere dere om at vi ikke har nett hos mamma så når jeg er der kan jeg ikke blogge.


Eneste bilde jeg fant av båt og havet.


 

I got a boat

Skal inrømme at jeg var i utrolig dårlig humør i går. Jeg klagde å jeg klagde, så det var kanskje like greit at jeg ikke blogget (utenom om morran). Uansett jeg dro på seiling, og det hjalp faktisk utrolig mye. Det var utrolig koselig å være på vannet igjen.

Pointe er at jeg fikk leid en båt, som jeg alltid må på starten av året, i og med at vi ikke har fått kjøpt båt enda. Etter på fikk jeg vite at jeg hadde fått en båt. Altså min egen. Seilforeninga gir nemlig bort de gamle båtene. Riktignok må den pusses opp, men pappa er flink til sånt.

Så nå er jeg offisiellt eier av en optimistjolle. Si grattis?


Har faktisk ikke noe bilde av den, så tok et fra nettet. Gleder meg til masse seilturer i sommer, og utover våren.


I'm starving

Jeg sulter rettogslett. Neida jeg overdriver, men jeg skal ikke nektefor at jeg er litt sulten, men nå stikker jeg bort til mamma for å spise middag. Rekker sikkert litt mer blogging senere.


har ikke mer å si enn at dette er verdens beste kake. Men jeg har visst dårlig tid nå! Publiser, publiser, publiser nå!


Hvorfor er det alltid de beste som drar

Du var helt fantastisk, du passet på oss som om vi var dine egne barn og barnebarn. Du var den beste naboen bestemor (og bestefar) kunne hatt. Vi fikk alltid være i hagen deres, alltid gå dit når vi ville, trengte aldri å spørre. Vi ble aldri tatt som en plage, og var alltid velkommene. Hos dere var et sted vi alltid kunne le og smile. Men nå er du borte, borte.

Du vil alltid være i hjertene våre, forever. Men nå kommer du vel til ett bedre sted, uten smerter og bekymringer. We Miss You.

Eggs for breakfast

Med kokte egg til å ha på brødet, og sjokolade egg til "dessert" så har jeg ikke så mye å klage på i dag. Planene er nok å få litt mer sol på meg, og øve på photo skillsene mine. Merker at jeg begynner å henge litt etter der. Og siden Felicia brukte kamraet mitt i går og jeg brukte hennes, ble det mest portretter, og ikke så mange jeg kan bruke på bloggen.

Men nå ser jeg mye blogging i framtiden min her. Som egentlig er litt deilig. Det er fint å dele ting med andre, og ikke minst se at noen har glede av det.

To bestfriends

Nå sitter jeg og Felicia å blogger. Vi var nettopp nede ved havet og hadde photoshoot. Det har vært fint med to bestevenner her i dag. Hera som overnattet og så noen timer etter på kom Felicia.tjuetredjeifjerde

God morgen! Okei jeg kan være enig i at det er litt seint å si. Jeg og Hera sitter her og koser oss. Mamma er på kjøkkenet og baker kake, og Felicia og Marit kommer etter på og vi skal grille. Det var vel kort om dagen. Mens vi spiste frokost så vi på Shrek og mer har vel ikke skjedd.
Easter Eggs

Sånn! Nå har påsken begynt på ekte, ihvertfall her. Mamma har funnet fram påskeeggene og greier. Tusen takk til henne, hun har nok gjort en ganske stor jobb med å finne de.

Engelsk påske er jo litt anderledes fra norsk, og vi har valgt å feiere den engelske (eller ikke valgt det har bare blitt sånn). Spør du meg foretrekker jeg engelsk. Du går inn i en engelsk mat butikk og du finner rad på rad med påske egg. Ikke nok med det, de er alle lagd av sjokolade. Spør du meg er dette mye bedre.

Just a simple day

Så var det dagens "dagboks" oppdatering. Vi har ikke gjort stort, gått fra Son til Hølen. Blitt litt brunere kanskje, nå som våren er her. Nå har det endelig gått opp for meg at det bare er noen uker igjen til sommern virkelig er her.

Uansett i morra kommer Hera på besøk, begynner å bli en stund siden jeg har sett henne. Merker jeg har ett behov for å snakke om mine ting også, selvom ferien med mamma har vært kjempe kos.


sommerfugl, så nydelig.

 

Mooondaaayy

Første ting i dag tilig var å kjøre å kjøpe ny sykkel, som for håpentlighvis skal vare meg til jeg flytter ut. Etter det dro jeg og mamma på amfi å kjøpte shorts (for nå er det sommer!). Vi dro hjem, spiste lønsj også var det rett ned til byen igjen for å møte Adrian. Vi gikk ett par runder på amfi, kjøpte noen klær (jeg kjøpte klær), før vi dro på bibeloteket, og så til nesparken. Skal ihvertfall ikke si at jeg har vært lat i dag.Og da er vel ingen ting bedre enn å komme hjem, grille og snakke med Nora og Ida ♥

Oppdatering + Koselig frokost

Heisann! Nå sitter jeg hos Camilla sammen med Julie, vi driver å ser på søte videoer på YouTube. Sorry null blogging i går.. fikk ikke tid. Menneh det er jo ingen bilder her så det ble bare en liten oppdatering (:

Jeg er Aktiv!

HeiHei! Har nettopp kommet fra svømmehallen, hvor vi trente. Så gikk jeg hjem, merk deregikk!Sammen med Nicolay bestevenn og Arvin. Senere, hvis det blir noe av blir det seiling, gud jeg kommer til å bli så sprek. Merker allerede at det har blitt vår, når det gjelder trening. Er dessuten så mye mer ute.gammelt bilde, i'm sorry ♥

"Det er ikke lov til å leke i høyet"

Idag etter første time, fant jeg og tiril en stor haug med høy. Vi koste oss jo masse, tok salto og landet i høyet. Løp rundt, og hadde høy krig. Når vi kom i klasse rommet etter på hadde vi masse høy i håret.

 

Etter skolen ble Andrea med oss også, og da hadde vi gått hjem til meg å hentet kameraet. Så vi tok masse søte bilder, av oss med høy i håret. Så kom lærern og sa at det er ikke lov til å leke i høyet. Så da gikk vi til huska istedet. Uansett, ja dagen har vært bra, for det mesteTiril ville ikke at jeg skulle legge ut bilde..  så tegna over hun.
Sol kos

Sol, og varme er noe jeg og de allerfleste andre har savnet hele vinteren, nå er den der. Jeg sitter ute i sola, og stor koser meg, det værste er jo at jeg synes det er litt for varmt. Jeg skal ikke klage, dette skal nytes, nå begynner sommern! Go sol og varme, bu snø og kulde! Vi håper på varmt bade-vær fram over, right?

 

Denne dagen har alt i alt vært fantastisk, onsdager er riktig nok ikke en bra dag for 8. på skolen min, men den har ikke vært så ille. Fyllt med latter, og å komme hjem og sole seg og prate med søteste Nora... fantastisk
Men nå må jeg fikse litt på sidemenyen min assa, den ser jo utrolig dum ut..

Happiness

Idag har vært en passe bra dag, jeg gikk hjem barbeint, neida, men kunne godt ha gjort det for asfalten var så varm fra sola. Jeg i gikk inn å hentet den nydelige speilrefleksen min, så gikk jeg ut igjen og tok en hau av bilder. Fuuun! Nå har lønsjen nettopp blitt spist og jeg skal ut å ta bilder (again).

 

I morgen skal jeg og søte Felicia ut å gå oss en tur, så vi håper på fint vær. Jeg skal ofc ta med meg den nydelige speilrefleksen min da også, hvis jeg bare får den med på skolen.

 


I mangel på bilder på denne dataen, tar vi ett søtt bilde fra weheartit.com ♥

Dear maths, grow up and solve your own problems..

Nå er jeg lei av all den matten på skolen, haha! Men det er jo kult på bilder da, ble ganske fornøyd. Så må dere ikke mobbe meg om dere ser noen feil da..  Og dessuten elsker jeg det "ordtaket" i overskriften, det er så sant. 

 

Etter på drar vi til Hønefoss, til bestemor og familien sammen med pappa og Adrian tror jeg. Vi får se hvem som blir med. Men jeg lover at jeg skal blogge i helgen, uansett hvor kjedelig Adrian syntes det er å se på. 


Todays dagbok

Nå fikk jeg så lyst til å tegne, ja faktisk, noen liker sånt! Neida det er ganske mange som liker å tegne tro det eller ei. Duften av nybakt brød har spred seg utover hele leiligheten, og jeg gleder meg til å få litt mat i magen, selvom jeg hadde pizza på matpakka idag. 
Man kan virkelig kjenne vår / sommer følesen, nå fortiden, joda det har jo blitt litt kaldere igjen *disliikeee*! Men sola skinner, og himmelen er blå.

å


I belong with you...

I belong with you & You belong with me... dear blog..


Jeg passer ikke til noen annen blogg enn denne, har lagd sånn ca. 15 nye og har ikke klart å blogge noe særlig på dem, så jeg er tilbake her og så får vi bare håpe på det beste. Nytt design btw, er liksom aldri i humør til å fikse mitt egetlenger, så det går mest på de jeg finner på nettet. 

I dag har mamma bursdag! Så vi feirer vel i kveld med kake og sånt, men kanskje jeg rekker en oppdatering til i dag, vi får se! 

Btw så leter jeg etter nye blogger å lese? Hva med din? Kommenter her da vel! (:

Brr det er kaldt ute..

Hei, nå har jeg nettopp vært ute i akebakken med klassen min , og 2. og 1. da heheh, kan love deg at jeg er er ISKALD!! Jaja, peisen er på og jeg har skifta til noe varmt, og tørt! Men nå må jeg gjøre en lekse som jeg skulle levert for en månede siden, men det er ikke min feil, jeg var jo syk (-:

På biltur gitt!

Heisann^^ nå har jeg nettopp kommet hjem til bestemor, på den ca. 2 timers bilturen fikk jeg hørt på barnetime, det var koselig det, haha! Så nå sitter familien og ser på nytt på nytt, jaja kos det ♥

men nå skal jeg sitte her å snakke med venner, blogges!

god morgen...

Hei søtisser!

Nå har jeg nettopp voknet, føler meg kanskje litt bedre enn det jeg gjorde i går, og det er jo positivt. Tenkte jeg for ta meg en varm kopp te snart, og spise litt frokost. Har allerede snakket med sykingen min Ida, godt å ha noen andre å snakke med, når resten er på skolen.


arg høst, det er i allefall bedre enn kald vinter, men vinteren er ikke så ille den heller.

Var det "nok om meg" ?

Heisann søtinger!

Jeg har nettopp redigert litt på innlegget "om meg", men det ble litt rart i og med at jeg bruker denne gamle dataen denne helgen.. hm.. jeg får ordne det når jeg får bruker mac booken igjen, som blir i morgen, eller hvis jeg er litt heldig bruker kanskje ikke pappa den i dag, jeg får gå å spørre seinere..

Etter på kommer Helene mor på besøk, det blir koselig, vi skal spille Party Alias mot de voksne, det blir morro det! Ellers truer mamma med å gå tur! Jaja det er vel ikke så ille det nå trenger jeg jo litt frisk luft etter å ha vært syk.


random gammelt bilde fra berlin turen, men jeg har ikke noe annet på denne dataen, dere får tilgi meg.

Ha en fin da vidre Søtinger!

Rydde – det er alltid så koselig..

Ja... i dag mååå jeg rydde rommet, og som du sikkert fordsto på overskrifen, er rydding det beste jeg vet, neida.. det er bare noe som må gjøres en gang i blandt, men i dag har det ikke virket som om det er så mye å gjøre selvom det var ganske rotete her.

Jeg har dessverre ingen nye bilder fortiden så det blir endten bilder fra weheartit, google, eller arkivet mitt!

Kos dere i dag søte lesere :-)

 

And...

Hva skal vi blogge om nå da? JO haha jeg vet jeg går til pappa og henter usb'en til kamra jeg hadde i Berlin og blogger om det, I'll be right back haha !

Sånn da fikk jeg lasta opp bildene..


 

Jo om Berlin turen:

Vi dro til Berlin, fly turen var kjip, mamma sov og jeg fikk ikke henta vann flasken så jeg fikk vondt i hode, men så fikk jeg en paracet da vi landet og da gikk alt bra. Resten av dagene trasket vi rett og slett rundt i Berlin og koste oss


Julemarked som de er så kjent for.

de var så søte hehe ♥

Hello Kitty ørevarmere ♥

nå må jeg gå, mens dere må kommenterer.. ♥ Neida men det hadde vært fint assa ♥

1. Desember

Sorry det ble null bloggings i går, men nå har jeg endelig klart å trykke på "nytt innlegg" s knappen og her sitter jeg da! Ja i dag er det jo som kjent 1. desember og det nærmer seg jul! Heldige meg har jo gavekalender og idag fikk jeg en "flax" kalender, så håper jeg får tjent litt penger på det.Hva slags kalender har du?

 

Så tenner vi det første lys og happy birthday!

Hei, hvis jeg ikke tar helt feil er det vel første søndag i advent men pappaen min blir også 60 år i dag, så si gratulerer til han folkens!

Jeg får ikke lasta opp bilder sorry : )

Diverse

I dag har jeg fått forbredt meg litt på pappa sin bursdag (som er om noen dager), fått ordna kort og fiksa litt på gaven. Og jeg har fått sett på litt flere redigerings programmer f.eks. har jeg ingen som støtter "layers" lenger.
Ja det er vel dagen min det da, og ikke glem blogg vs blogg HER!

 En helt vanlig lørdags kveld?

Nå har jeg spist middag, og skal se på skal vi danse straks!

Middagen var faktisk kjempe god det var ris og kylling og en slags saus, jeg aner ikke hva retten heter, men det var ikke sånn enkel middag, så bestilte vi en helt uventet ferie til berlin, så jeg skal til Berlin i Desember! Mamma har en venninne som bor der og hun er hos oss nå, så jeg gleder meg!

Etter på skal jeg kose meg med skal vi danse, en helt vanlig lørdags kveld!


Haha jule nissen!

 

Julemarked

Da har jeg vært på julemarked på skolen, wow gjort noe for første gang siden jeg ble syk!! Uansett det var fint, men jeg var vel litt for sliten, så kom jeg hjem og slappet av.


Joda det er vel fra noen år siden men , det har med julemarkedet å gjøre. Jeg hadde ikke med kamra en gang, tenkte kanskje at speilrefleksen var litt stor å drasse på + at det var mange andre som tok bilder der.

Kommentere??

Butikken

Hei, da var det vel på tide at Sophie blogga igjen!

Bare en ting nå først jeg syns dere har vært veldig dårlig til å kommentere folkens!! Men nok om det. i dag gikk jeg på skolen, så kom jeg hjem, slappet av, var innom bloggen og så gikk jeg og pappa til butikken. På veien møtte vi en skikkelig søt katt..

Syns du om bilde?

Da dro Adrian

Hei, eller hie som jeg har begynnt å skrive!

Nå har Adrian dratt og Camilla har kommet på besøk (mammas venninne) så nå sitter jeg på rommet mitt og chatter med venner. Uansett var jeg på shopping med Felicia Eline og fikk kjøpt en singlet og ikke så mye mer, ellers har jeg nesten bare slappet av idag.


Redigert haha til og med øyenfargen men det var det eneste jeg fant nå..

Blogges!

MY DAY..

Da ble det nytt design på Christiane Misund, jeg får spist lunsjen min og alt blir bra, haha! Neida så lett er det ikke jeg er enda ikke helt ferdig med designet mitt! I morgen kommer Caroline og jeg skal hjelpe henne med designet hennes.

Å jo det glemte jeg helt ukas leser kommer litt seinere jeg fikk ikke tid til det i går , men det kommer!  Husk at dere kan smiske med meg ved å linke også vidre, da kan du kanskje overbevise meg og kanskje du får en header?

Hva syns du om bilde?

Hva skal du gjøre i dag?

31.okt.2010

Hei, i dag er det halloween, tenkte at jeg kunne vise dere kostyme mitt etterpå, akkuratt nå er jeg hos bestemor og får ikke ordna noe enda så alt blir hel random.

Uansett er det nye designet mitt nesten ferdig, bare noen små ting igjen, deilig med litt forandring!

Syns du om bilde?

Hva skal du være på halloween

A very short day...

Hei, nå har jeg kommet hjem fra en veldig kort dag på skolen, grunnen var at jeg voknet circa når det ringte inn og ble ikke feridig med å fikse meg og spise frokost før en time hadde gått og fredager slutter vi jo tilig.

Dessuten gleder jeg meg til etterpå for da skal jeg kjøpe meg speilrefleks så da blir det vel en hel haug med bilder til dere. Jeg har også klart å skaffe meg underskrift til innleggene, så da blir det litt mer fristene å ordne resten av designet mitt.


Bilde er fra england i sommer.

Vi blogges senere sweethearts

Da var jeg her igjen

Hei. kom akkurat tilbake fra svømminga, har tent  i peisen, og hvis jeg ikke tar helt feil har pappa tenkt å lage pizza! Uansett har det ikke skjedd så mye idag desverre.

Jeg tenkte at neste innlegg blir en spørsmålsrunde, det blir bra!

Hvordan var dagen din?

Today...

Hei, satt her nå nettopp og fant bilder på weheartit, får ikke svømmt i dag heller fordi jeg må være med på foreldre samtale kl. 6, uff. Men det var jo flaks for dere, så får jeg laget ferdig design, blogget mer enn bare dette innlegget, og lagdt ut en htm-kode kanskje?


//foto-privat// 

besøk etterpå <3

Hei

I dag kommer Felicia og Marit på besøk, jeg har bakt muffins og begynnt å rydde rommet mitt, spist forkost men ikke så mye mer, en annen ting jeg har glemt å fortelle dere er at jeg fik bankkortet mitt i går, gleder meg til å bruke det! Og så har pappa fikset Apeture.

Men må spise nå, jeg trekker ukas leser senere.

 

Kaos

Ja overskriften sier det meste, i dag skulle jeg og Caroline og Tiril steke vafler (som klassen skal slege), i begynnelsen gikk alt som det skulle, men det ble fler og fler som maste og vi ble mer og mer stressa. Kjøkkenet ble mer og mer rotete, vi sølte og sølte. Når vi var ferdig, var kjøkknet fullt av vaffel røre og dette skulle vi rydde opp. For å si det sånn så gikk det ikke så veldig bra, vi endte opp med å komme hjem en time forseint.Hadde desverre ikke med kamra, ellers skulle jeg tatt bilde av det

Det kommer nytt innlegg senere, men nå må jeg spise.

Hvordan var skole dagen din?

SNILL SOM JEG ER, HAHA!

I går kveld var jeg såppas snill at jeg lagde en videoblogg til dere, men om den ble noe bra det er jeg ikke helt sikker på? Nå må den redigeres, så skal jeg se om jeg får lagdt den ut. (snill som jeg er, haha!)


Men nå kom Felicia så jeg må nesten gå vi blogges senere!

Good God it´s cold here!

Hei, i går kom jeg hjem til norge, så da blir det selvfølgelig litt mer fokus på bloggen! I går fikk jeg meg youtube kanal så jeg kan legge ut videoer nå, Skal også lage nytt design nå i og med at pappa bestemte seg for at vi ikke skulle dra på svømming i dag (i mossehallen).

Jeg setter meg et mål om å legge ut 3 innlegg pr dag, så får vi håpe det funker.


Redigert bilde fra rennebu

 

har alle i byen blitt gale??

Hei i dag dro vi som vanlig til byen, spiste, badet osv. Så kom vi inn i byen igjen og så dette:


alle gikk rundt sminket som dette omtrent :D

EHm hadde tenkt å legge ut flere bilder men det funka ikke,ellers begynnte det nettopp å styrt-regne her! Så hvis det fortsetter sånn i morgen (å regne) så begynner jeg å lage meg et nytt design (tror jeg)

Siste sjanse nå til å melde seg på design konkuransen min, jeg trekker vinneren i  morgen!! LINK HER!

Vi blogges søtinger :DJeg tror jeg ikke kan gå lenger...

Hola!

I dag gikk vi på kafé først så gikk vi å badet, etter det gikk vi 100 ganger rundt byen ca. å herreguuud jeg tror ikke jeg kan gå i morra.
Btw ble ganske lei meg når jeg så at leserantallet mitt har sunket :(  men nå må jeg gå og kjøpe brød!

Husk design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!


BlOGGES!

Glem overskriten og les innlegget :D

Haha jeg er blitt litt for dårlig på overskriftene mine :D
I dag har jeg vært på stranda og bada, kjempe deilig vann her nede, ikke like fint vær i dag som i går men like varmt. Og masse bølger! I dag tok jeg med mitt eget kamra så det flere bilder i dag.

haha spiste pizza til lunsj :D

Stranden man ser det ikke så godt men de bølgene er svære :D
NB! Lager ikke headere mens jeg er på ferie!
Ikke glem design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!

I <3 Holydays

Hei, for å si det sånn så er jeg lykkelig akkuratt nå, jeg sitter og koser jeg meg i varmen i spania, ooog i går før jeg la meg var jeg inne på dittdistrikt.no (moss) og så gjennom topplisten, så dukket plutselig mitt eget bloggnavn på 65. plass da ble jeg glad, så TAKK!

Nok om det! Åltså dagen i deg har vært kjempe..... hva skal man si? Okei jeg kan tillate meg selv å få dere litt missunnelige, flyturen var grei, så kom v fram til lars og ada og olan som vi bor hos når vi er på vår årøige høst-tur. Det var så tilig på dagen at vi dro på stranda og bada i.. ja et par timer, så dro vi på resturant og gikk tilbake til huset.

Etter det gikk jeg tur med Ivy hunden dems hun er kjempe søøøt < 33

Blogges!

I´m going to a better place..

Neida.. Jeg skal bare til Spania, men det blir kos å komme ned til varmen! Jeg er nesten ferdig med å pakke også så nå fikk jeg litt tid til å "legge igjen" et innlegg til dere.  Dessuten lover ejg at det blir bloggings hver eneste dag mens jeg er der :) Og jeg tar med meg fulladet kamra så det blir vel en del bilder.okei jeg vet jeg har lagdt ut bilde før men jeg bruker ikke min egen data :)

Husk design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!


Vil du at jeg skal lese din blogg??

Heihei!

Nå kjeder jeg meg og har absolutt ingen ting å gjøre. Leter for det meste etter noen kule blogger jeg kan lese, så vil du ar jeg skal kommentere din blogg så kommenter dette innlegget så tar jeg en tur innom,  kanskje jeg blir fast leser også man vet aldri < 33Bilde fr google det er visst det eneste dere får fortiden :-/ sorry :(

 

Husk design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!

 

Sometimes I get bored...

..Nå sitter jeg som en gammel dame i en gyngestol eller hva man kaller det etter å ha dratt til et ministed hvor de hadde sånn ca. 3-4 butikker hvor jeg endelig fikk kjøpt en hårbørste etter å ha glemt min hjemme :-/. Jeg kan love dere at blogg innleggene mine blir mer spennende når det beggynner skje ting.Ikke jeg som har tatt bilde, men jeg har faktisk tatt med meg kamra opp hit men glemte usben så jeg får ikke lasta opp noen bilder :)

Tusen takk til alle so har meldt seg på i design konkuransen min. TRYKK HER FOR Å BLI MED DU OGSÅ!!

Overskrift???

Sorry at jeg ikke blogget i går grunnen er at jeg var på en lang biltur altså ble jeg heller ikke ferdig med designet til design konkuransen men det skal jeg gjøre ferdig nå.

Det var vel ikke så mye å gjøre her men jeg fant heldigvis er par donald blader her så jeg har noe å gjøre, ellers kan jeg jo sitte på dataen. Anyways jeg så ut av vinduet i dag tilig når jeg spiste frokost lg der rett utenfor sto det en saueflokk. Joda, det er jo ikke så spessiellt men når man ikke har forventet det så var det en liten overaskelse :)Å så gla´jeg blir....

Jeg har forbedret designet mitt i det siste, jeg blogger oftere osv. og nå har leser antallet mitt steget. Jeg ble så gla når jeg så det så tusen takk alle sammen < 33

Nå jar jeg vært på seiling for siste gang før vinteren, fra nå av blir det bare teori :) Det var bare det jeg skulle si for i kveld vi blogges i morgen!

Flere bilder kommer når jeg får kjøpt meg speilrefleks :P

 

Høstferie &lt; 333

Jepp! Nå har høstferien min begynnt de fleste jeg kjenner får høstferie i morra men i og med at vi hadde tenkt oss på en liten ferie til et eller annet sted oppi norge, men nå kom pappa hjem å sa at vi ikke drar før i helgen haha! Litt eid, tar fri for ingen ting.Når begynner/begynnte høstferien din??

LITAGO Bringebæryoghurt

Jeg var akkuratt å svømmte som jeg pleier på onsdager. På vei hjem dro vi innom butikken, og der kjøpte jeg meg en liten pakke med litago bringebæryoghurt. Haha, jeg vet barne yohurt.
Jeg driver også fortsatt med en poll eller hva det heter (og skal "legge til" Header i menyen min.
Vi blogges i morgen < 33

 
29.sep.2010

JEg har rett og slett ikke så mye å blogge om i dag bortsett ifra at jeg tror kansje (hvis jeg gidder) at jeg skal begynne med 365 days som mange fortiden har, men det blir etter at jeg har kjøpt speilrefleks. Tenkte også kansje at det hadde vært fint å få tilbkemeldinger fra dere, skal altså tenke på å lage en blogg poll eller hva det heter.


men jeg må stikke nå skal nemlig på svømming :)

Bankort og header

Hellu < 333

Jeg kom akkuratt hjem fra en vanlig dag på skolen, hvor vi hadde skolekjøkken, tysk og eurytmi ikke favortitt timene mine, men dagen skal bli bedre. I dag skal jeg nemlig bestille bankkort!!! Jeg skal også på seiling men himmelen er blå og vinden er ikke så sterk så det skal nok gå.


haha jeg er gla i sånne "rainbow roses"

Så var det noen som så at jeg burde "tilby meg" å lage headere, (jeg spurt om jeg burde i forige innlegg) Så da skal jeg legge til header i menyen min < 333

Kveld kos...

Nå har jeg nettopp tent på peisen og sitter å koser meg. Egentlig burde jeg vel lage mat, pappa sitter ved siden av meg å maser (om mat), han ser nemlig på fotball. Vel jeg ga ham en gullerot og håper det hjelper litt, så kan jeg være lat litt til.

Jeg vurderer også om jeg skal legge til "header" i menyen min hvor jeg tilbyr meg å lage, men er jeg flink nok??Lagde denne headern til venninna mi Caroline

Nok om det nå skal jeg kose meg vidre og lage litt mat til pappa. Kansje lage en ansikts maske til meg sjøl å :)

Hva syns du om headeren?

Burde jeg tilby å lage headere til andre??

 

I dag og i går...

Jeg kan jvel først si litt om i går. Etter at jeg hadde blogget i går og Caroline, Tiril og Hera hadde vært på face så dro vi til mamma og spiste is mens Tiril og Caroline perla og jeg Hera og Jonas så på disney channel :P det må vel være lov å være barn av og til.

Så etter at alle hadde dratt så la jeg ut en html-kode til til dere <33

Det var gårsdagen men "i dag er det atter en dag" Nå har jeg vært på skolen tatt nasjonaleprøver ( i engelsk) og jeg var akkuratt ferdig da internettet på skolen klikka, og jeg måtte begynne på nytt! nå jeg var halvveis igjen da funka ike nettet i det hele tatt. Kjipt men sant. Så mange i klassen må ta prøven på nytt.


PS: liker å få tilbake meldinger fra dere så det er bare fint med kommentarer :)

Men jeg må til Felicia nå; blogges!

Har du tatt nasjonaleprøver?

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter