500..

Tusen takk alle søtinger som har kommentert bloggen min hitil, jeg håper at dere fortsetter med deg også, får jeg skal fortsette å blogge vidre — om det som intresserer meg! Nå har vi nådd kommentar nr. 500!

Thanks sweeties (-:

Var det "nok om meg" ?

Heisann søtinger!

Jeg har nettopp redigert litt på innlegget "om meg", men det ble litt rart i og med at jeg bruker denne gamle dataen denne helgen.. hm.. jeg får ordne det når jeg får bruker mac booken igjen, som blir i morgen, eller hvis jeg er litt heldig bruker kanskje ikke pappa den i dag, jeg får gå å spørre seinere..

Etter på kommer Helene mor på besøk, det blir koselig, vi skal spille Party Alias mot de voksne, det blir morro det! Ellers truer mamma med å gå tur! Jaja det er vel ikke så ille det nå trenger jeg jo litt frisk luft etter å ha vært syk.


random gammelt bilde fra berlin turen, men jeg har ikke noe annet på denne dataen, dere får tilgi meg.

Ha en fin da vidre Søtinger!

Rydde – det er alltid så koselig..

Ja... i dag mååå jeg rydde rommet, og som du sikkert fordsto på overskrifen, er rydding det beste jeg vet, neida.. det er bare noe som må gjøres en gang i blandt, men i dag har det ikke virket som om det er så mye å gjøre selvom det var ganske rotete her.

Jeg har dessverre ingen nye bilder fortiden så det blir endten bilder fra weheartit, google, eller arkivet mitt!

Kos dere i dag søte lesere :-)

 

Mikke Mus? i

 

Hey, tenkte jeg kunne blogge om Mikke Mus, noe du sikker ikke hadde forventet? Joda for jeg har nettopp vært syk, spørsmålet er om jeg føler meg helt frisk ennå? For det gjør jeg ikke, men, men! Når jeg er syk pleier jeg nemlig å se litt på barne Tv, så tenkte jeg at jeg kunne blogge om mikke mus heheh!

Joda Mikke Mus er som kjent en disney figur, aner ikke når Walt Disney først tegnet han, men et spørsmål som plutselig poppet opp i hode mitt var: Hvem er det som ikke vet hvem mikke mus er? Han er nemlig en sånn figur som  mann tenker de aller fleste vet om, men det er vel ikke sant? det er nok mange som ikke vet hvem mikke mus er, de fattige i Afrika f.eks (håper det var greit at jeg sa det på den måten)..

Jaja det var vel ikke det du forventet å lese om på bloggen min, men det var det jeg forventet at jeg skulle blogge om idag.
Vet du hvem mikke mus er (dumt spørsmål jeg vet)

Vet du om noen som ikke vet hvem mikke mus er?

 

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*