New Blog

Brr det er kaldt ute..

Hei, nå har jeg nettopp vært ute i akebakken med klassen min , og 2. og 1. da heheh, kan love deg at jeg er er ISKALD!! Jaja, peisen er på og jeg har skifta til noe varmt, og tørt! Men nå må jeg gjøre en lekse som jeg skulle levert for en månede siden, men det er ikke min feil, jeg var jo syk (-:

Golden

Hei, var ute å gikken liten tur i sta med kamraet mitt, og der møtte jeg en søt liten katt ^^ Jaja skal vise dere bildene.


På biltur gitt!

Heisann^^ nå har jeg nettopp kommet hjem til bestemor, på den ca. 2 timers bilturen fikk jeg hørt på barnetime, det var koselig det, haha! Så nå sitter familien og ser på nytt på nytt, jaja kos det ♥

men nå skal jeg sitte her å snakke med venner, blogges!

Det får holde

Kanskje du husker at jeg skrev at det var nytt design på vei, vel jeg satt det inn på bloggen så det bare rotete ut, så jeg bestemte meg får å sette inn ett gratis design i mens jeg lager enda ett nytt design.. jajaj får håpe det ikke tar så lang tid. (-:


random bilde hehe ^^

 

Den følesen av...

Hei, jeg gikk bort til mamma for å hente speilrefleksen min i sta. Jeg fikk virkelig, den nydelig følesen av vår, når det drypper snø fra taket (eller rettere sagt vann), når det bare er små flekker av snø på taket. Med blå himmel og null skyer, den følesen er nydelig.Bilder fra sommeren/våren 2010, tycks?

Header, vil du ha?

Hei, jeg har gitt opp å lage design til dere, ettersom det tar  opp mye tid, men headere lager jeg fortsatt. Om du vil ha er det bare å si ifra, eller rettere sagt kommentere dette innlegget her!

Det du må gjøre er å publisere ett innlegg på din egen blogg med:

  • Bildene du vil ha i headeren
  • Hva det skal stå
  • Pynt?
  • Annet?

Og så legge igjen linken til innlegget i kommentarfeltet.

Tjenesten er helt gratis (haha), og det spørs hvor opptatt jeg er på hvor lang tid det tar meg å lage ferdig og publisere headeren. Btw gir du meg ikke den ifoen jeg trenger gidder jeg ikke lage headeren. (hørtes slemt ut, jeg vet)

En header jeg har laget:
Nytt Design på vei!

Hei, jeg sitter her å fikser litt på det nye designet mitt på testbloggen, lurte bare litt på hva dere synes om det?Det er en del ting med det som ikke er ferdig ennå, men jeg er langt på vei! (-:

god morgen...

Hei søtisser!

Nå har jeg nettopp voknet, føler meg kanskje litt bedre enn det jeg gjorde i går, og det er jo positivt. Tenkte jeg for ta meg en varm kopp te snart, og spise litt frokost. Har allerede snakket med sykingen min Ida, godt å ha noen andre å snakke med, når resten er på skolen.


arg høst, det er i allefall bedre enn kald vinter, men vinteren er ikke så ille den heller.

Om Hva..?

Her kan du som leser bestemme, eller hjelpe meg å velge hva jeg skal blogge om. Det er jo tross alt du som skal lese det.
Om Meg

Jeg er en jente på 13 år, jeg har en engelsk mor og en norsk far og snakker begge språkene flytende, men jeg er oppvokst i norge og har bodd der hele livet, utenom ett år i nederland da jeg var liten. Vennene mine betyr masse for meg så det er sagt!

På denne bloggen blogger jeg om hverdagen min, mine meninger og diverse annet forsellig. Jeg er en helt normal 8. klassing så ikke forvent så mye spennende her, neida.

Jeg elsker foto, og har kjøpt meg speilrefleks nemlig canon eos 500D (anbefales) ellers svømmer jeg og seiler jeg som fritids aktiviteter.
Its a dream... or not?

Nå sitter jeg her å stirrer på tv, ja det er ikke alltid like gøy å være syk, joda jeg har det ikke så ille. Nå tror jeg skal skrive litt på biografien til spinosa heheh (lekser uff jaja de må jo gjøres).

Her kommer noen bilder fra hjemme hos bestemor rett før nyttår:

Tyks om bildene? 


Guess What!

Joda, jeg var syk forje uke så ble jeg frisk til helgen, men nå har jeg altså blitt syk igjen! Og i tilegg har jeg vondt i hode, jaja det har gått litt over nå da, så lukter det pappas lapskaus her, og den er god! Håper jeg orker å spise da, men jeg tror det!

Nå driver jeg å studerer filosofi, som faktisk er ganske spennende, noen av dere som har hørt/sett/lest Sofies verden? Vel det har jeg ca. 10 ganger (lydbok) heheh,  har boka på engelsk men den begynneer så "tungt" så jeg har liksom ikke orket å lese mer enn første kapittel.


Ja sånn så det ut hos bestemor før nyttår (ganske fint bilde btw).

Hade da søtinger!

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*