Beautiful Cardigans

Beautiful Cardigans from Cubus, at least i think so. Disse var jo så fine da, men jeg har sett sånne (lignende) på nettsiden til Cubus, men de har bare vært stygge i butikken. Men håper på at disse er søte, skal skjekke neste gang jeg er der. Du syns? Todays dagbok

Nå fikk jeg så lyst til å tegne, ja faktisk, noen liker sånt! Neida det er ganske mange som liker å tegne tro det eller ei. Duften av nybakt brød har spred seg utover hele leiligheten, og jeg gleder meg til å få litt mat i magen, selvom jeg hadde pizza på matpakka idag. 
Man kan virkelig kjenne vår / sommer følesen, nå fortiden, joda det har jo blitt litt kaldere igjen *disliikeee*! Men sola skinner, og himmelen er blå.

å


I belong with you...

I belong with you & You belong with me... dear blog..


Jeg passer ikke til noen annen blogg enn denne, har lagd sånn ca. 15 nye og har ikke klart å blogge noe særlig på dem, så jeg er tilbake her og så får vi bare håpe på det beste. Nytt design btw, er liksom aldri i humør til å fikse mitt egetlenger, så det går mest på de jeg finner på nettet. 

I dag har mamma bursdag! Så vi feirer vel i kveld med kake og sånt, men kanskje jeg rekker en oppdatering til i dag, vi får se! 

Btw så leter jeg etter nye blogger å lese? Hva med din? Kommenter her da vel! (:

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*