A blog Design

Dette gamle designet til caroiz inspirerer meg. Jeg vet ikke hva det er, tror det minner meg litt om den tiden jeg virkelig blogget av hele mitt hjerte, neida.. jeg aner ikke jeg. Tror, jeg tror jeg skal lage noe lignende snart.
Sometimes swimming is cold..

Vært på seiling idag, joda også i dag var det ikkenoe eller veldig lite vind. Jeg skal ikke klage, det er en fin måte å begynne sesongen på. Det var vel ikke mer jeg hadde å si. Jo jeg kan informere dere om at vi ikke har nett hos mamma så når jeg er der kan jeg ikke blogge.


Eneste bilde jeg fant av båt og havet.


 

Selena Marie Gomez

I går lærte jeg meg litt om Gimp, som faktisk er ganske bra og anbefales sterkt (etter photoshop),  man må bare lære seg det. Jeg skal inrømme at jeg ikke liker designet på det, og at jeg ikke skjønte bæret av det da jeg begynnte å bruke det. Men det er kanskje fordi jeg er 110% blond (ifølge facebook).

Uansett brukte noen bilder av Selena Gomez til ett eks. bilde/ til å øve på. Her er resultatet.

I got a boat

Skal inrømme at jeg var i utrolig dårlig humør i går. Jeg klagde å jeg klagde, så det var kanskje like greit at jeg ikke blogget (utenom om morran). Uansett jeg dro på seiling, og det hjalp faktisk utrolig mye. Det var utrolig koselig å være på vannet igjen.

Pointe er at jeg fikk leid en båt, som jeg alltid må på starten av året, i og med at vi ikke har fått kjøpt båt enda. Etter på fikk jeg vite at jeg hadde fått en båt. Altså min egen. Seilforeninga gir nemlig bort de gamle båtene. Riktignok må den pusses opp, men pappa er flink til sånt.

Så nå er jeg offisiellt eier av en optimistjolle. Si grattis?


Har faktisk ikke noe bilde av den, så tok et fra nettet. Gleder meg til masse seilturer i sommer, og utover våren.


Black and Yellow

I'm starving

Jeg sulter rettogslett. Neida jeg overdriver, men jeg skal ikke nektefor at jeg er litt sulten, men nå stikker jeg bort til mamma for å spise middag. Rekker sikkert litt mer blogging senere.


har ikke mer å si enn at dette er verdens beste kake. Men jeg har visst dårlig tid nå! Publiser, publiser, publiser nå!


Nobody's PerfectHvorfor er det alltid de beste som drar

Du var helt fantastisk, du passet på oss som om vi var dine egne barn og barnebarn. Du var den beste naboen bestemor (og bestefar) kunne hatt. Vi fikk alltid være i hagen deres, alltid gå dit når vi ville, trengte aldri å spørre. Vi ble aldri tatt som en plage, og var alltid velkommene. Hos dere var et sted vi alltid kunne le og smile. Men nå er du borte, borte.

Du vil alltid være i hjertene våre, forever. Men nå kommer du vel til ett bedre sted, uten smerter og bekymringer. We Miss You.

The blogs I read

This is why spring is fantastic..
Eggs for breakfast

Med kokte egg til å ha på brødet, og sjokolade egg til "dessert" så har jeg ikke så mye å klage på i dag. Planene er nok å få litt mer sol på meg, og øve på photo skillsene mine. Merker at jeg begynner å henge litt etter der. Og siden Felicia brukte kamraet mitt i går og jeg brukte hennes, ble det mest portretter, og ikke så mange jeg kan bruke på bloggen.

Men nå ser jeg mye blogging i framtiden min her. Som egentlig er litt deilig. Det er fint å dele ting med andre, og ikke minst se at noen har glede av det.

To bestfriends

Nå sitter jeg og Felicia å blogger. Vi var nettopp nede ved havet og hadde photoshoot. Det har vært fint med to bestevenner her i dag. Hera som overnattet og så noen timer etter på kom Felicia.tjuetredjeifjerde

God morgen! Okei jeg kan være enig i at det er litt seint å si. Jeg og Hera sitter her og koser oss. Mamma er på kjøkkenet og baker kake, og Felicia og Marit kommer etter på og vi skal grille. Det var vel kort om dagen. Mens vi spiste frokost så vi på Shrek og mer har vel ikke skjedd.
Easter Eggs

Sånn! Nå har påsken begynt på ekte, ihvertfall her. Mamma har funnet fram påskeeggene og greier. Tusen takk til henne, hun har nok gjort en ganske stor jobb med å finne de.

Engelsk påske er jo litt anderledes fra norsk, og vi har valgt å feiere den engelske (eller ikke valgt det har bare blitt sånn). Spør du meg foretrekker jeg engelsk. Du går inn i en engelsk mat butikk og du finner rad på rad med påske egg. Ikke nok med det, de er alle lagd av sjokolade. Spør du meg er dette mye bedre.

Just a simple day

Så var det dagens "dagboks" oppdatering. Vi har ikke gjort stort, gått fra Son til Hølen. Blitt litt brunere kanskje, nå som våren er her. Nå har det endelig gått opp for meg at det bare er noen uker igjen til sommern virkelig er her.

Uansett i morra kommer Hera på besøk, begynner å bli en stund siden jeg har sett henne. Merker jeg har ett behov for å snakke om mine ting også, selvom ferien med mamma har vært kjempe kos.


sommerfugl, så nydelig.

 

This is Norway

Den videoen eier, det er jo sant da right? Detter er Norge people!

Mooondaaayy

Første ting i dag tilig var å kjøre å kjøpe ny sykkel, som for håpentlighvis skal vare meg til jeg flytter ut. Etter det dro jeg og mamma på amfi å kjøpte shorts (for nå er det sommer!). Vi dro hjem, spiste lønsj også var det rett ned til byen igjen for å møte Adrian. Vi gikk ett par runder på amfi, kjøpte noen klær (jeg kjøpte klær), før vi dro på bibeloteket, og så til nesparken. Skal ihvertfall ikke si at jeg har vært lat i dag.Og da er vel ingen ting bedre enn å komme hjem, grille og snakke med Nora og Ida ♥

A walk by the sea

I dag tok jeg og mamma med oss kamra og en bok oggikk en tur ned til havet. På turen fikk jeg tatt bilder av blåveis, sommerfugler og havet da ofc. Utrolig nydelig med sommer vær og greier   ♥ 

Juliatn

Ja nettopp.. hvem har vel ikke vært innom bloggen til Juliatn? Jeg er så heldig at jeg bor i samme by som henne nemlig Moss (eller omvendt: hun er så heldig at hun bor i samme by som meg, neida jeg tuller). Poenget mitt er at jeg hadde en underlig drøm om henne.

Jeg skal ikke fortelle dere hele drømmen men litt av den: Jeg var i Berlin på et marked, hvor jeg møtte juliatn, da sa jeg at jeg leste bloggen hennes og at hun var flink, da svarte hun "ja hvem synes vel ikke det".

Heldighvis tror jeg hun egentlig ville svart noe helt annet som "takk" ellernoe sånt. Hun virker tross alt som en veldig søt jente.Oppdatering + Koselig frokost

Heisann! Nå sitter jeg hos Camilla sammen med Julie, vi driver å ser på søte videoer på YouTube. Sorry null blogging i går.. fikk ikke tid. Menneh det er jo ingen bilder her så det ble bare en liten oppdatering (:

Jeg er Aktiv!

HeiHei! Har nettopp kommet fra svømmehallen, hvor vi trente. Så gikk jeg hjem, merk deregikk!Sammen med Nicolay bestevenn og Arvin. Senere, hvis det blir noe av blir det seiling, gud jeg kommer til å bli så sprek. Merker allerede at det har blitt vår, når det gjelder trening. Er dessuten så mye mer ute.gammelt bilde, i'm sorry ♥

"Det er ikke lov til å leke i høyet"

Idag etter første time, fant jeg og tiril en stor haug med høy. Vi koste oss jo masse, tok salto og landet i høyet. Løp rundt, og hadde høy krig. Når vi kom i klasse rommet etter på hadde vi masse høy i håret.

 

Etter skolen ble Andrea med oss også, og da hadde vi gått hjem til meg å hentet kameraet. Så vi tok masse søte bilder, av oss med høy i håret. Så kom lærern og sa at det er ikke lov til å leke i høyet. Så da gikk vi til huska istedet. Uansett, ja dagen har vært bra, for det mesteTiril ville ikke at jeg skulle legge ut bilde..  så tegna over hun.
Sol kos

Sol, og varme er noe jeg og de allerfleste andre har savnet hele vinteren, nå er den der. Jeg sitter ute i sola, og stor koser meg, det værste er jo at jeg synes det er litt for varmt. Jeg skal ikke klage, dette skal nytes, nå begynner sommern! Go sol og varme, bu snø og kulde! Vi håper på varmt bade-vær fram over, right?

 

Denne dagen har alt i alt vært fantastisk, onsdager er riktig nok ikke en bra dag for 8. på skolen min, men den har ikke vært så ille. Fyllt med latter, og å komme hjem og sole seg og prate med søteste Nora... fantastisk
Men nå må jeg fikse litt på sidemenyen min assa, den ser jo utrolig dum ut..

Firefox and me

Har byttet til å bruke firefox istedet for Safari når jeg blogger, fordi at her kan man justere størelsen på bilde selv, om det ikke kommer opp riktig.. noe man ikke kan på Safari. Haha noe jeg har savnet.

 


Poppie blomst, okei da jeg inrømmer at den er fake.. det er jo ikke min feil at bestemor hadde plastik blomster og ikke ekte i vinduskarmen. Denne blomstertypen er jo grunnen til at bloggen heter det den heter, så da måtte jeg vel ta bilde av den. (-:

 

Just daddy, the sea and me..

Nå holder det med frisk luft for i dag, spør du meg.. jeg har vært ute siden jeg kom hjem fra skolen kl halv tre. Uansett visse fordeler er det jo: Jeg har fått tatt haugehvis av bilder, men jeg tror det holder med å vise noen.Unnskylder at det siste bilde kan se litt merkelig ut med den effekten jeg har lagt til, men det ville sett like rart ut om jeg ikke hadde hatt effekt på det, men på de andre.

 

Men nå stikker jeg bort til mamma og spiser, såå skal vi ha tv kveld, deilig etter en slitsom dag, eller litt slitsom? jeg skal ikke klage!

Happiness

Idag har vært en passe bra dag, jeg gikk hjem barbeint, neida, men kunne godt ha gjort det for asfalten var så varm fra sola. Jeg i gikk inn å hentet den nydelige speilrefleksen min, så gikk jeg ut igjen og tok en hau av bilder. Fuuun! Nå har lønsjen nettopp blitt spist og jeg skal ut å ta bilder (again).

 

I morgen skal jeg og søte Felicia ut å gå oss en tur, så vi håper på fint vær. Jeg skal ofc ta med meg den nydelige speilrefleksen min da også, hvis jeg bare får den med på skolen.

 


I mangel på bilder på denne dataen, tar vi ett søtt bilde fra weheartit.com ♥

Dear maths, grow up and solve your own problems..

Nå er jeg lei av all den matten på skolen, haha! Men det er jo kult på bilder da, ble ganske fornøyd. Så må dere ikke mobbe meg om dere ser noen feil da..  Og dessuten elsker jeg det "ordtaket" i overskriften, det er så sant. 

 

Etter på drar vi til Hønefoss, til bestemor og familien sammen med pappa og Adrian tror jeg. Vi får se hvem som blir med. Men jeg lover at jeg skal blogge i helgen, uansett hvor kjedelig Adrian syntes det er å se på. 


A new header..


Ny header, jeg kunne ikke akkuratt ha den hvor det sto, 700*300 px ellernoe sånt da. Den er kanskje litt overdrevet, men  søt da.. jeg takker weheartit.com for alle de søte bildene. 

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*