Bloggings igjen <3

Hei!
Jeg vil bare si at jeg er lei meg for at jeg ikke har blogget i det siste, har hatt ganske mye aa gjoere og jeg har ikke de siste 3 bokstavene i alfabetet (norske) paa dette tastaturet, hvis noen skjoenner det?
Men jeg har ikke saa mye tid om dagen saa da blir det vel ikke saa mye blogging men jeg skal proeve naar jeg faar tid og tilgang til data.. Hvorfor faar dere vite seinere... Men det er kjempe fint med noen kommentarer fra dere soete lesere <3

Neida jeg sitter i england hos tanta mi og var i London i gaar ,, Det var veldig koselig tok "the London Eye" og gjorde myye myee meer, btw ser paa tennis.. OG saa var jeg paa "The National Galleri" Og spiste kjempe god pizza.. Og fikke en stoor blemme paa foten etter paa Og i dag har jeg nettopp vaert paa svoemme basenget i Oxford, det var jo veldi koselig men det ble stengt i ca 1 og en halv time fordi en liten gutt/jente baesja i basenget. Synd men jeg fikk bada masse.

Naa skjoenner dere vel hvorfor jeg ikke faar blogget saa myye?
Blogges!!

28.jun.2010

hei!

Nå har jeg strøket klær og hjulpet til i huset men jeg derfor rekker jeg ikke skrive så mye mer har nemlig en del og gjøre i dag.. 

Kleeemzz ;D

Lørdag!!

Hei!
Nå sitter jeg i hønefoss hos bestemor sammen med Adrian, Ehm har sett litt på tv vært ute og spillt badmington og så har vi spist litt melkehjerter og drukket milkshake. Det er vel ikke så mye mer å skrive om!Hehe tegningen min < 3 Driver fortsatt med designet miitt men nå må jeg gå!Hønefoss

Hei der!
Nå skal jeg og pappa og nevøen min Adrian til min besmor det blir jo gøy. Men nå blogger jeg fra i poden min og det funka for engangs skyld. Men vi blogges vel seinere når jeg kommer fram.

Der blir nok desverre ikke no bilde nå fordi det går ikke. :D

Photoshoot < 3

Hei dere nå driver jeg på med en photoshoot, det er engentlig ganske gøy fordi jeg to det liksom litt særiøst denne gangen og lagde rommet mitt om til et studio ;D men jeg er ikke ferdig da, kamra mitt fik dårlig bateri så da må jeg vente på at det skal lade litt før jeg fortsetter. Det ble nok ikke noe blogging før nå, jeg drar visst til byen hver dag fortiden.


(ikke jeg som har tatt bilde)


Nå må jeg gå å fortsette med photoshooten og spise. 


SOMMERFERIE!!

YES!! Nå er det sommerferie endelig! 
Yippi liksom,, men det er litt trist også da, jeg får jo ikke sett dem før etter sommerferien. Men jeg fikke n stoor klem fra alle til og med guttene de har begynnt å bli skikkelig hygglige i det siste! Men nå skal jeg koose meg med sommerferie. 


den kjempe søøte klassen miin jeg er glad i dere alle sammen, Og jeg kommer til å savne dere i sommer.....

Og nå skal jeg og pappa til byen (igjen) så da blogges vi seinere!

OM MEG


Jeg er en jente ved navn Sophie, nå er jeg 13 år gammel og lever et vanlig liv, vel nesten, da jeg var 1 år flyttet vi til nedland pågrunn av pappas jobb som pilot i KLM, etter ett år der nede flyttet vi tilbake til norge igjen og siden har jeg bodd her. Faren min reiste mye da jeg var liten, så jeg så han ikke så ofte. Nå er han pansjonist (eller hvordan det skrives). Jeg har derfor reist veldig mye. Moren min er engelsk så jeg har pendlet mye mellom england og norge.
Det var mye om reising ellers er jeg veldig glad i vennene mine, de betyr så masse for meg, jeg er også en som kommenterer tilbake, hvis du ikke reklamerer..
På fritiden min sitter jeg en del på dataen heheh, men ellers seiler jeg en "optimist jolle" og svømmer 1-2 ganger i uka, om vinteren kan jeg virke ganske lat, men om sommeren er jeg veldig aktiv og som regel ute (om det er fint vær).
Var det "nok om meg" ?

Nå sitter jeg på Moss biblotek

Hei derre nå sitter jeg på Moss biblotek og blogger. Vi skulle jo på stranda (klassen) men det ble jo overskya så da dro vi på bibloteket i steden. Ehm det er jo veldi koselig jeg og caro sitter og blogger mens hera er på nettby.. men nå må jeg hjelpe caro med å få inn en lenke på bloggen hennes.

Ehm sorry at det blir så mange merkelig innlegg men jeg prøver å ordne meny under header.

Vi blogges etter skolen!

Hvorfor Poppys?

Ja det er nok sikker t mange som lurer på hva poppys er. En Poppie er en blomst, navnet er engelsk jeg vet desverre ikke hva den heter på norsk. Skrivefeilen (Poppys i steden for Poppies) kommer av at jeg ikke helt tenkte over det da jeg lagde bloggen. 
Hvorfor valgte jeg navnet Poppys? Jeg valgte navnet fordi en gang i året drar jeg og pappa til en by i spania, der bor vi hos noen venner, og de bor i et borettslag litt utenfor byen. Før da jeg var liten pleide mamma også og være med, og hver gang vi gikk til byen så gikk vi forbi en eng av "poppies". Engen er ikke der lenger da. Så det er derfor jeg valgte navnet Poppys på bloggen min.

(bilde av av en "poppies" eng 


SHOPPING!!

Hei!
Nå skal vel jeg og pappa på shopping! Det er jo alltid gøy, skal nemlig på stranda med klassen i morgen og da er det vel lurt å ha badetøy og solkrem og sånt så alt det må kjøpes. Nå driver jeg og ordner designet mitt som ser helt .... dustete ut hvis man kan si det? Men det blir nok bedre tilslutt.. Jeg kan i hvertfall håpe!


 nå ser det sånn! Skal få meg meny osv.

Vi Blogges!

Sånn nå har jeg vært på skogstur

Hei dere! Nå har jeg pg pappa vært på tur i skogen... Det var faktisk kjempe koselig. Det var vel en slags fotossafari eller hva man skal kalle det jeg tok ca 400 bilder eller no og hvis jeg ikke har nevnt det så er vel det fordi jeg elsker å ta bilder.
Så her kommer noen av dem, og håper du liker den nye bloggen miin.SÅÅÅ SØØØT DEN ER IKKE MIN DA :(

sorry det med at det står bloggnavnet all over men jeg vil helst ikke at noen andre skal ta æren for bilde ikke at jeg tror at noen skal gjøre dete da!

-Poppys ♥

Hei dere

Nå har jeg laget meg en ny blogg dvs si at min gamle (www.smoothiee16.blogg.no) blir slettet etterhvert :( det blir jo litt trist for me :C 
Men denne skal bli bedre!!! Og finere men det er jo omtrent det samme ;D dessuten er poppys lettere og huske ;D tror jeg men vi snakkkes da folkens ;D

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*