I back again! At least I think I am?

Hellu!
I dag har jeg vært ute på shopping, og jeg har kjøpt meg en helt ny garderobe! Neida ikke så mye, men mer enn nok! Og så passer jeg på Tassen (Felicia sitt marsvin) en liten stund. Heldiggrisen meg! Ehm jeg tenkte kansje det var på tide å vise noen bilder fra ferien snart? Det går nok ikke ende fordi jeg bruker en data jeg ikke har noen bilder på, men det kommer nok etterhver!
roser og påskeliljer :D Bilde i midten er litt utydelig men jeg syns det er litt kult jeg < 3


-Sophie

Alice In Wonderland

Hei!
Jeg var hos søsteren min og nevøen min i går får å hjelpe til med bursdags forbredelser, tema skal være alice in wonderland. Så jeg skulle hjelpe til med å male osv. Og derfor ble det ikke noe blogging i går. Men nå skal jeg fortsette å være kreativ å lage ett bursdags kort. Kan jo desverre ikke legge ut bilde av noe av det, det skal jo være en overaskelse (for Adrian/ nevøen min) hehe...
-Poppys

Shopping (igjen)


EHm i dag dro jeg og mamma til byen igjen, og der fant jeg en (ganske) ny butikk som hadde en del fint eller skal man si morsomt < 33 så jeg kjøpte meg et armbånd og noen oredobber, så dro vi på kafé og kjøpte kakao og kaffe og en stoot sjokolade muffins. 


søt?

Ja jeg vet jeg ikke er flink til å svare på kommentarer men, jeg skal bli flinkere!! JEG SKAL! :D

 

hva syns du om headeren?


Hei,

Nå har jeg brukt litt tid og prøvd ut forsjellige headere og sånt, men ble mest fornøyd med denne da.hva syns du? :D

Design konkuranse??

Hei!
Nå tenkte jeg at jeg skal jobbe litt med et design en liten stund og når jeg er ferdig ha en desig konkuranse på bloggen min ;D

17.jul.2010

Oida!
Yepp det er syykt mye rot på rommet mitt! JEg skulle bare rydde en skuff i dag og herregud det var mye der jeg ikke viste jeg hadde. Hvordan jeg skal klare å rydde begge rommene mine (hos mamma og pappa) aner jeg ikke. 

Nam azz! Random bilde jeg hadde på dataten :D


Takk for alle kommentarene deres, fortsett sånn ;D

I´ve got visitors

Nå er Felicia og Marit her og vi koser oss med jordbær, sjokolade, potetgull, og myyye myyyye mer. Vi skulle egentlig sitte ute men selfølgelig begynner det å regne! Men nå må jeg kose meg vidre, hvis jeg orker jeg tror jeg har spist litt for mye! ;D 
Hadde ikke med meg kamera i dag men disse bildene beskriver dagen min fint!

Og til slutt TUSEN, TUSEN TAKK for at dere har kommentert så myye :D

I borrowed a dog!

I dag kom tante og onkel på besøk fra Hønefoss, og de har fått enda en hund/valp den var kjempe søøt! Jeg ble selfølgelig kjempe glad da de tok den med for jeg er veldig glad i hunder men selfølgelig er pappa allergisk mot dem så jeg kan ikke ha en egnen. Anyways, så fikk jeg jo gå tur med den det var kjempe koselig.

Papblo søøt sant????


Burde jeg ha design konkuranse på bloggen min???

Skal ha HTML koder på bloggen min < 33

Hei bare et kjspt innlegg om at nå har jeg tenkt å ha HTML-koder på bloggen min < 33
Håper noen får bruk for det ;D

Burde jeg ha en design konkuranse?

Jeg har lurt litt på i det siste om jeg skulle ha en design konkuranse på bloggen min? Hva syns du? Jeg kan masse html koder men det kan jo mange men syns du jeg burde? Du kan se litt på designet mitt.

SYNS DU JEG BURDE HA EN DESIGN KONKURANSE SÅ KOMMENTER HER NED ;D ↓I´m home from a wired holiday :)

Hei! 
Nå er jeg hjemme fra ferien igjen så nå kan jeg jo fortelle dere litt hvordan det har vært :)
Første Dagen: Fly turen var grei. Og etter på dro vi til london der Tok jeg the london eye og spisste pizza shoppa litt og sånt. 
I Oxford andre dagen: Senere dro vi til tanta mi som bor i Oxford Og jeg tror det var den dagen vi dro til et utendørs svømme baseng, men en liten jente bæsja i basenget så vi måtte vente i en og en halv time eller noe mens de renset basenget, det ble litt kjedelig i lengden ettersom jeg ikke hadde med meg noe å lese ellerno men det åpnet igjen etterhvert.

Noen dager senere kommer vi Til Long Eaton: Ja en liten forklaring først, og det er at mamma kommer fra englad derfor kommer halve familien min derfra, Så vi dro (etternoen dager) til mormor og morfar i Long Eaton. Etter en dag hvor jeg bare leste dro vi til en annen by i næreheten kallt ett eller annet jeg faktisk ikke kan skrive. Og dagen etter det ble veldig anderledes enn jeg hadde trodd på grunn av en familie krangel måtte vi dra tilbake til tanten min i oxford men det var like så greit så fikk jeg kjøpt noen bøker jeg hadde lyst på :P

Men nå er jeg tilbake i norge og tilbake i bloggverden!!!!!!!!!Hei derebilde jeg hadde paa dataen.. syns du???

Naa har jeg nettopp spist middag og sett paa finalen av wimbolden men jeg aner ikke hva jeg skal skrive naa,,, saa da skriver jeg ingen ting jeg maatte bare skrive et innlegg faar aa holde bloggen "gaaende"...

Vi blogges!! Jeg orker ikke skrive mer naa

SHOPPING!!

Hei!

I dag skal jeg til byen aa SHOPPE! Det blir kjempe hyggelig. Det er jo myye kulere butikker i England enn i norge <3 Og i morra skal jeg til mormoe og morfar, men ja jeg tror jeg faar til og blogge mer enn jeg trodde.
Ja! Jeg har ikke saa mye mer aa skrive?? Men naa maa jeg gaa aa spise lunsj,
det kommer bilder naar jeg kommer hjem til Norge, Jeg faar ikke lasta det opp her men jeg har tatt masse (bilder)

Maa spise naa!! Blogges!!

~Poppys
Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*