Jeg liker ikke den nye timeplanen min!!

I dag begynte jeg på skolen igjen etter sommeren, å så kjipt å måtte stå opp tilig og gå på skolen, gjøre lekser osv. og jeg liker IKKE den nye timeplanen vi slutter jo seint hver dag! men nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, i og med at det ikke er ferie lenger må lille meg ta meg sammen! Bare synd at man mister så mange lesere når man ikke blogger, men jeg skjønner jo hvorfor.

Men vi blogges i morra ( og da skal jeg komme med et ordentlig innlegg)

Seilskole :)


Hei!
Hele denne uka er det seilskole, det er jo cff kjempekoselig men dvs at jeg ikke har hatt så mye tid til å blogge. Synd men sant. Men i dag fikk jeg en ordentlig jolle (liten seilbåt) vest , så nå ser jeg litt proffere ut! Og en team norway genser (eller hva det nå enn heter) OPPDATERING

Hellu nå har jeg vært på ferie på sørlandet. Og før det blogget jeg ikke så mye heller så det var vel på tide med en liten oppdatering!!!
Jeg var også på ferie i England som jeg ikke har vist noen bilder fra så nå kommer det :

  
Så heldig jeg var det lille ekornet der fikk jeg klappe :-)
  
Det var noen få av de mange tusen bildene jeg tok i EnglandSommer

Okei det begynner å bli litt seint med den overskriften, men jeg tenkte tilbake på sommeren som har vært :). Men nå skal jeg være en del opptatt den neste uke så om det blir såå mye blogging er jeg ikke sikker på :) 

gammelt bilde av en øy jeg fant på dataen!

Blogges ^
Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*