Da blir det tur da

Heii! I dag har vært litt sånn stress. Etter skolen kom jeg hjem og chilla litt mens jeg venta på pappa (haha! stress ja!). Så dro vi ut til XXL og kjøpte tur sekk og drikke flaske og alt annet sånne tur ting som jeg manglet. Jeg skal nemlig på klasse tur fra i morgen til fredag, med 6-9. og utstyr er kjekt å ha (les bloggen i helgen så forstår du).


September i morgen, jeg har bursdag snart jo, hihi!

A little bit of inspirationTha Day

Jaja lite blogging i dag da. Felicia var her så vi prata litt og gikk i butikken etc.etc. Så dro jeg på trening og kom hjem, dusja og sånt, thats my day.


Vi kjører arkiv bilde, ettersom jeg ikke har noe særlig på denne pc'n.

Sopptur

Om Meg

Litt av det viktigste: Navnet mitt er Sophie, jeg er 14 år, og kommer fra Moss, i Østfold. Jeg er halvt Engelsk halvt Norsk, og har mine blonde øyeblikk.

Oppvekst: Jeg ble født i september 1997, da bodde vi i ett stort hvitt hus ute på landet, men fremdeles i mossedistriktet. Året da jeg var ett til to år bodde vi i Nederland pågrunn av pappas pilot jobb der nede, senere flyttet vi tilbake til Norge og inn i Moss by, hvor vi bodde i mange år mens jeg gikk i barnehagen og begynte første året på skolen. Nå bor jeg like ved skolen jeg går på, og lever livet mitt. Jeg går på seiling og seiler en optimist jolle. Jeg er ofte sammen med venner og har foto som en liten extra hobby.

To språklig og alltid på reise: Jeg vokser opp i Norge, med en norsk far og en engelsk mor. Som to-åring reiste vi til England så mye som annenhver uke. Nå er det mer som en til to ganger i året, som fortsatt er ganske mye. Ett spørsmål jeg får høre ofte er "får du veldig gode karakterer i engelsk da?", egentlig får vi ikke engang karakterer bare en vurdering. Jeg snakker engelsk flytende, og utrykker meg nok kanskje bedre enn noen av de andre, men gramatikken min er omtrent den samme i og med at jeg ikke har skrevet så mye mer på engelsk en dere/dem. Faren min er pilot som har hjulpet på reisingen her i huset, så jeg har vært utover omtrent hele europa, men nesten ikke utenfor. Jeg er spessielt glad i landet Spania, som jeg godt kunne tenke meg å flytte til, og ikke minst lære språket.

Fremtid og sånt: Enkelt og greit jeg aner ikke hva jeg vil gjøre med fremtiden min. Jeg har hatt drømmer som alle andre om å bli frisør, eller designer, noen ganger fotograf eller andre ting som å bli proff danser, men nå lenger, vet jeg ikke helt. Jeg starter med å gå ut skolen!
Kladde kakeOst og SkinkeNå sitter jeg og spise ost og skinke, men snart skal jeg fikse meg også skal jeg stikke hjem til Hera, så blir det jentekveld. Vi skal se på film og kose oss med godteri og hele pakka.

Alby tur

Idag dro jeg mamma og tante til Alby, og satt på café, tok en sjokolade bolle med melis på toppen er godt det, litt mektig men godt.
Filmkos

Heisann folkens! Nå har jeg og Auntie Joanne sett på film. Hun tok med penguin biscuits fra England. For dem som ikke vet det, (det vil si alle) så er hun mammas venninne fra universitetet.

Mornings

Igår var så fullpakket at jeg ikke rakk å blogge mer enn den ene gangen på morningen. I dag blir det bedre får vi håpe. Men tanta mi fra England kommer, jeg gleder meg til  å få se hun igjen. Og større planer har jeg ikke for dagen.


//WeHeartIt.com

Joggetur

Ja hverdagen måtte jo begynne en gang! Nå ble det en tilig start med joggetur, komme hjem og spise frukt, hilse litt på mamma og dra hjem. Det er heller ikke så lenge til pappa vokner nå trur jeg, og da blir det frokost.Neida, det er ikke nødvendig hvis det jeg skal spise til frokost. Det blir bedre tider når jeg får henta kamraet.

Høst Inspirasjon

Vi snakker ofte om den sommerfølesen vi får når de første blomstene kommer, når man tar det første badet i havet (og det faktisk er varmt) og når vi kan begynne å bruke shorts igjen. Jeg lette etter litt inspirasjon på nettet, og fant disse bildene, da oppdaget jeg at høsten og høstfølesen er ikke så ille den heller.
Party på Jeløya

Okei ikke party akkuratt men, en fin dag med Hera og Andrea. Deilig å se igjen jentene mine etter to måneder med sommerferie. Dessuten så fiksa jeg litt i kategoriene mine i gårI'm back!

Tilbake fra sommer bloggen! Nå blir den niende klasse, med de samme folka, kanskje noen nye da? Og denne gangen skal jeg klare å blogge jevnlig.
Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*