Header

Vil du ha header?I så fall kan jeg lage til deg,
Hva må du gjøre?

Du må kommentere dette innlegget og si at du vil ha + en link til et innlegg med bildene du vil ha i headeren du må også gjerne forkare om du vil ha en bare tekst header eller om den skal være full av bilder osv.
Jeg gjør resten
Når jeg er ferdig legger jeg den ut på bloggen min og sier ifraa at den er ferdig (til deg)


Å så gla´jeg blir....

Jeg har forbedret designet mitt i det siste, jeg blogger oftere osv. og nå har leser antallet mitt steget. Jeg ble så gla når jeg så det så tusen takk alle sammen < 33

Nå jar jeg vært på seiling for siste gang før vinteren, fra nå av blir det bare teori :) Det var bare det jeg skulle si for i kveld vi blogges i morgen!

Flere bilder kommer når jeg får kjøpt meg speilrefleks :P

 

Høstferie &lt; 333

Jepp! Nå har høstferien min begynnt de fleste jeg kjenner får høstferie i morra men i og med at vi hadde tenkt oss på en liten ferie til et eller annet sted oppi norge, men nå kom pappa hjem å sa at vi ikke drar før i helgen haha! Litt eid, tar fri for ingen ting.Når begynner/begynnte høstferien din??

LITAGO Bringebæryoghurt

Jeg var akkuratt å svømmte som jeg pleier på onsdager. På vei hjem dro vi innom butikken, og der kjøpte jeg meg en liten pakke med litago bringebæryoghurt. Haha, jeg vet barne yohurt.
Jeg driver også fortsatt med en poll eller hva det heter (og skal "legge til" Header i menyen min.
Vi blogges i morgen < 33

 
29.sep.2010

JEg har rett og slett ikke så mye å blogge om i dag bortsett ifra at jeg tror kansje (hvis jeg gidder) at jeg skal begynne med 365 days som mange fortiden har, men det blir etter at jeg har kjøpt speilrefleks. Tenkte også kansje at det hadde vært fint å få tilbkemeldinger fra dere, skal altså tenke på å lage en blogg poll eller hva det heter.


men jeg må stikke nå skal nemlig på svømming :)

Bankort og header

Hellu < 333

Jeg kom akkuratt hjem fra en vanlig dag på skolen, hvor vi hadde skolekjøkken, tysk og eurytmi ikke favortitt timene mine, men dagen skal bli bedre. I dag skal jeg nemlig bestille bankkort!!! Jeg skal også på seiling men himmelen er blå og vinden er ikke så sterk så det skal nok gå.


haha jeg er gla i sånne "rainbow roses"

Så var det noen som så at jeg burde "tilby meg" å lage headere, (jeg spurt om jeg burde i forige innlegg) Så da skal jeg legge til header i menyen min < 333

Kveld kos...

Nå har jeg nettopp tent på peisen og sitter å koser meg. Egentlig burde jeg vel lage mat, pappa sitter ved siden av meg å maser (om mat), han ser nemlig på fotball. Vel jeg ga ham en gullerot og håper det hjelper litt, så kan jeg være lat litt til.

Jeg vurderer også om jeg skal legge til "header" i menyen min hvor jeg tilbyr meg å lage, men er jeg flink nok??Lagde denne headern til venninna mi Caroline

Nok om det nå skal jeg kose meg vidre og lage litt mat til pappa. Kansje lage en ansikts maske til meg sjøl å :)

Hva syns du om headeren?

Burde jeg tilby å lage headere til andre??

 

I dag og i går...

Jeg kan jvel først si litt om i går. Etter at jeg hadde blogget i går og Caroline, Tiril og Hera hadde vært på face så dro vi til mamma og spiste is mens Tiril og Caroline perla og jeg Hera og Jonas så på disney channel :P det må vel være lov å være barn av og til.

Så etter at alle hadde dratt så la jeg ut en html-kode til til dere <33

Det var gårsdagen men "i dag er det atter en dag" Nå har jeg vært på skolen tatt nasjonaleprøver ( i engelsk) og jeg var akkuratt ferdig da internettet på skolen klikka, og jeg måtte begynne på nytt! nå jeg var halvveis igjen da funka ike nettet i det hele tatt. Kjipt men sant. Så mange i klassen må ta prøven på nytt.


PS: liker å få tilbake meldinger fra dere så det er bare fint med kommentarer :)

Men jeg må til Felicia nå; blogges!

Har du tatt nasjonaleprøver?

HTML KODER

Smal Blogg

Lyst på en smal blogg?

Koden er veldig enkel: gå inn på Design---->Rediger--->Stilsett . Der vil du se  dette#header {
#Wrapper {
#footer  {

Nederst i hver av avsnittene skal du lime inn dette width: 800px; Da blir det seende sånn ut hos meg :

Hvis du vil ha den smalere eller omvendt så forandrer du på tallet 800 til f.eks  500

Håper du får det til å funke !

 

Design< 33

Nå har jeg lagd design (header og meny) til Caroline, jeg tror hun ble fornøyd? Jaja får håpe det :P

Nå har de aller flese dratt bare meg, Caroline og Hera igjen, eller de stakk nå da :)  Foresten så blir jeg kjempe glad når dere kommenterer, men jeg tror jeg skal legge ut en ny kode nå!

 

Blogges strax!

PARTY!! < 33

Ehm i dag dro jeg på shopping med mamma, og kjøpte mye rart, kan sikkert vise dere seinere. Så hadde jeg bursdags fest med klassen. Så skulle jentene overnatte så fikk vi Jonas til å overnatte han å. Så nå har vi sikelig party 5 jenter og en gutt < 33


Men nå må jeg kose meg vidre vi blogges < 324.sep.2010

Sorry, men jeg må bare le! ... Det hele skjedde da vi satt på bussen jeg, Hera, Magnus og Arvin. Da Magnus plutselig sa "skulle ikke jeg ta Sonsbussen?" Han satt jo på bussen som bare skulle til kambo! Så der satt vi å lo så sa han "Oi jeg skulle hjem til torje jeg!"

Så, han gikk av bussen og løp, det han trodde var riktig vei, da begynnte vi å le enda mer. Etter et par min ringte jeg han å sa "du vet at du løper deil vei??" Jeg er gla han ikke er sånn hver dag! XD

Men nok om skole dagen min!


Tegningen min, jeg ble ganske fornøyd < 333

HTML-koder kommer, men nå må jeg gå å hjelpe pappa med å rydde vi blogges!

 

 
Kommentarer

Jeg fikk Iphoto til å funke igjen, eller pappa gjorde. Å jeg trodde nesten jeg hadde mista alle bildene mine, men det gikk bra tilslutt.

Også fant jeg koden for anderledes kommentar felt:Hva syns du?? <33


Men nå skal jeg slappe av med en god kopp te og en mat bit < 3  Jeg kommer nok snart med en ny Html-kode.Jeg er ganske fornøyd med bilde:)

Vi blogges seinere < 3

tatty teddys

Jeg skal feire bursdagen min, så i dag har jeg lagd invitasjoner. Tenkte jeg skulle ha bilde av en bjørn som holdt en gave eller noe sånt, så jeg lette på google og der fant jeg.... tatty teddys

Se så søt!
Nok om det nå koser jeg meg hjemme med en god kopp te, og holder på å sulte i hjel, neida, bare 3 kvarter igjen til maten er ferdig!
Syns du tatty teddys er søte??

I´m going...

...Bowling!! Joda etter på skal jeg på bowling bursdagen til 2 av guttene i klassen, jeg håper det går bedre nå enn det pleier.

Å jeg lurer på hva i huleste jeg skal ha på? Jeg skal prøve å finne inspirasjon på nettet.

BLOGGES!!

I´m so sorry.....

Hei, folkens og sorry at jeg ikke har fått blogga i det siste jeg har vært opptatt med bursdags fester, venner osv. i helga som gikk. Men ikke tro at jeg har glemt dere, det har jeg absolutt ikke :)

Nå sitter jeg å spiser ris og egg og slapper av etter en lang og slitsom skole dag, tro meg sliiiitsom! Tror dessuten at pappa kommer med en kopp te nå snart også!! Nok om det og tilbake til planen. Til bursdagen min fikk jeg såpass med penger at jeg skal kjøpe med speilsrefleks kamra, det gjorde meg glad.

style=
haha! morsomt, fant det da jeg lette etter mønsteret til caroline.
A SPECIAL DAY....

Hei, det ble ikke noe onkelig bloggings i går men i dag kommer det et innlegg ihvertfall. Jeg har hatt en veldig fin dag i grunn, i og med at jeg fyller 13 ble jeg vekket til en nydelig frokost og kake,

På skolen begynnte det en ny jente i dag, Tiril hun var kjempe grei, så tok vi klasse bilde jeg er ikke helt sikker på hvordan det ble men, jeg håper (håper) det ble bra, legger det vel ut når det kommer ut på nettsiden. Så kom jeg hjem, spiste Pappas Pizza, dro å hentet en del til kameraet mitt og fikk 500 kr. til, nå sitter jeg å venter på at mamma skal komme hjem fra jobb, så vi får spist litt til kake :)(søtt)

Caroline Amalie

Caroline Amalie her er mønsterene du ba om håper du liker dem:

13.sep.2010

Okei så hva syns du? Neida, jeg har prøvd å få ordnet designet litt "profft" og nå er det vel bare headeren igjen.
Nå har jeg nettopp blitt ferdig men alle leksene mine og skal ta det med ro resten av dagen: se på tv med mamma drikke kakao og kansje spise en bolle og litt kvelds, kos.
Men først måtte jeg jo få tid til ett innlegg til dere :) 

...Hmmm..... og nå funker cff ikke iphoto!!!Men vi blogges da, og tusen, tusen takk for at du leste < 33 

Hvordan få hele innlegg til å vises i kategori og arkiv

Jeg vet ihvertfall at jeg blir litt lei av å måtte lete gjennom arkivet og eventuelt kategoriene mine eller andres for å finne fram til et innlegg uten at jeg kan lese hele teksten, så her er et lite tips.


Først går du på Design--->Rediger-->Maler-->Arkiv (eller kategorier)( Jeg valgte arkiv på eksemplet mitt. )

Deretter trykker du ctrl og F samtidig så søker du på <tag:entrylist limit="1000" maxchars="200"> hvis du vil at hele innlegget skal vises fjerner du maxchars="200" hvis du vil at mer/mindre av innlegget skal vises endrer du der det står 200 hvis jeg f.eks. vil at mer av innlegget skal synes fjerner jeg 200 og setter 300 der i stedet.

Dette må du gjenta i malene for kategorier hvis du vil at hele/mer/mindre av innlegget skal vises der.

så lagerer du!


Dessert!

Nå har mamma bakt kake til oss og vi er cff klare til å spise den! Jeg har også fått flere "tellere" og jeg håper på å kanskje få mer lesere av dem! Men jeg må nok gå å spise nå, så blogges vi i morra < 3

haha random (of my feet) :P

Blogges

Familie og Venner

Nå har jeg vært på svømming og jeg har vært på Mosseporten, men nå skal jeg bare slappe av og kose med familien dvs bare meg og mamma, nei ikke helt Camilla venninna til mamma kommer om en stund og da skal vi kose oss, med middag osv. 
Jeg fant også en pysjamas jeg likte på H&M.
 Toppen er egentlig grå men den hadde de ikke på nettet


Vi blogges < 3

god morgen :-)

Hei, jeg drev å lagde nytt blogg design i går og jeg tror jeg nesten er ferdig bare noen små endringer igjen. Så hva syns du? I dag skal jeg ut å svømme igjen men jeg blogger sikkert seinere : D

Hei <3

I dag har jeg vært på skolen, det var litt stress i og med at læreren var syk, men det var ikke det jeg skulle blogge om. Nå har jeg jobbet med designet mitt siden jeg kom hjem og ja som du ser er det langt fra ferdig. Dessuten er jeg ikke fornøyd med headeren. Jeg fikk litt skjokk da jeg så på statistikken min, frodi jeg har vært så mye borte og ikke blogget på lenge har staistikken vært på rundt 5 om dagen nå var den på 99! Bare synd dere ikke kommenterer.men jeg må vel fortsette< 3

VI EIDE DEM AZZ!!!!

Hei, jeg var nettopp på seiling, hvor vi seilte lagseiling. For de som ikke vet hva det er, er det en regatta (konkuranse om å komme først/ res) med lag. Jeg var på lag med Edward, Henrikk og Emma. Vi vant absolutt
alle regattaene vi seilte eller med andre ord VI EIDE DEM!
Litt oppspillt kansje? Ja det er jeg! :P

<3

-Poppys

Skole og svømming

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, (BIG SUPRISE!) hvor det som vanlig skjer mye men ingenting. Så kom jeg hjem nå, og det var min dag foreløpig, senere skal jeg på svømming (noe jeg har begynnt med i år, men alltid elsket). Jeg har savna bloggen veldig i det siste men ikke fått meg selv til å blogge, det har vært så mye å gjøre :) 

(random)


anyways cya 
Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*