Mobil blogg - kafé kos

Heihei nå sitter jeg på kafén i Spania og koser meg, varmt vær og i dag var vannet sykt klart haha! Ville bare slenge inn ett blogginnlegg mens jeg hadde internett.

I morgen

Heihei! Imorgen drar jeg på ferie så da blir det blogging igjenn så vidt jeg har planlagt, jeg klarte i hvertfall det i fjor når jeg var der så vi satser på det.

Mobil Blogg - Kaféliv

Hehei i nå sitter jeg på kafé med mamma og venninna hennes og spiser bolle, haha! Snart så drar vi til Sverige på litt shopping, til festen min på søndag.

14 år i dag

Heihei! Idag fyller jeg fjorten år. Jeg begynner med skolen (som er det eneste hittil): Da jeg kom hadde andre en overraskelse til meg med ballong og muffins med lys på, og iogmed at jeg kom litt sent, så når jeg kom inn døra ropte endel av dem gratulerer med dagen, det var veldig koselig. Neida også er det sykt mange som har sendt melding og skrevet på veggen min, så nå skal jeg kose meg vidre.


//we♥it.com

Mat, mat, mat

Nå sitter jeg å venter på at pappa skal bli ferdig med maten, så stikker jeg på trening. Skal si jeg gruer meg litt siden det blåser en del i dag, en jolle-seilers storm er 14 m/s og i vindkastene i dag er det opp i 17 m/s. Tror jeg skal kjøre arkiv biilde nå, dårlig tid vettu.

Todays Inspiration

Nytt Design - Høst inspirertToday

Idag har jeg og Adrian i hønefoss, ikke mye å fortelle i grunn, vi gikk rundt og rundt på Kuben, og litt ute på gata, spiste melkehjerte og kjøpte en del.

-Din dag?

Everthing is beautifull in the Autumn

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*