31.okt.2010

PRØVE INNLEGG IKKE KOMMENTER! :D

31.okt.2010

Hei, i dag er det halloween, tenkte at jeg kunne vise dere kostyme mitt etterpå, akkuratt nå er jeg hos bestemor og får ikke ordna noe enda så alt blir hel random.

Uansett er det nye designet mitt nesten ferdig, bare noen små ting igjen, deilig med litt forandring!

Syns du om bilde?

Hva skal du være på halloween

Photo: På Gården 2

Hei, nå har pappa tenkt å ta dataen (ikke fra meg men låne den) så da tente jeg jeg skulle si natta til dere, og prøve å vise dere et annet av de bildene jeg tok, haha!


Ble ganske fornøyd med det..Natta <3

Photo: På Gården

Hei, i dag har jeg vært på gården til onkelen min okei det er ikke en gård da men de har hester der (av og til). Uansett så tok jeg endel bilder med det nye kamraet mitt.


Høst..

Jeg fikk ikke lasta opp fler,

men hva syns du?

Hva har du gjort i dag?

 

A very short day...

Hei, nå har jeg kommet hjem fra en veldig kort dag på skolen, grunnen var at jeg voknet circa når det ringte inn og ble ikke feridig med å fikse meg og spise frokost før en time hadde gått og fredager slutter vi jo tilig.

Dessuten gleder jeg meg til etterpå for da skal jeg kjøpe meg speilrefleks så da blir det vel en hel haug med bilder til dere. Jeg har også klart å skaffe meg underskrift til innleggene, så da blir det litt mer fristene å ordne resten av designet mitt.


Bilde er fra england i sommer.

Vi blogges senere sweethearts

Da var jeg her igjen

Hei. kom akkurat tilbake fra svømminga, har tent  i peisen, og hvis jeg ikke tar helt feil har pappa tenkt å lage pizza! Uansett har det ikke skjedd så mye idag desverre.

Jeg tenkte at neste innlegg blir en spørsmålsrunde, det blir bra!

Hvordan var dagen din?

Hvordan få bakgrunn på overskriften

En ny html-kode på bloggen var på tide, så jeg bestemte meg får å vise dere hvordan man får bakgrunnsfarge/bilde på overskriften.

Går inn på Design-rediger så kommer vi automatisk inn på stillsettet.

Så går du helt nederst.

For Bakgrunnsfarge  på overskriften:

så limer du inn denne koden (nederst)

h2 { background: #D3D3D3; }

da blir bakgrunnsfargen grå, men du kan finne fler fargekoder HER

For å få bakgrunnsbilde:

så limer du inn denne her i stede (husk, nederst!)

h2 {background-image: url('DIN BAKGRUNNS URL');}

 

Det var det nå kan du lagre! Jeg håper det hjalp deg.

Fargekoder

Hvor kan jeg finne fargekoden til "den og den fargen"?

Her er noen av de nettsidene jeg pleier å bruke:

 

Hvilken side pleier du å bruke?

Det blir vel nytt design til http://officiial.blogg.no/ da &lt;3

Hei, nå tror (og håper ) jeg jeg er ferdig meg http://officiial.blogg.no/ sitt nye design får bare håpe hun liker det og at det er sånn hun mente (?)(hun ville ikke ha header)

Hva syns du om designet?

Today...

Hei, satt her nå nettopp og fant bilder på weheartit, får ikke svømmt i dag heller fordi jeg må være med på foreldre samtale kl. 6, uff. Men det var jo flaks for dere, så får jeg laget ferdig design, blogget mer enn bare dette innlegget, og lagdt ut en htm-kode kanskje?


//foto-privat// 

Jeg blir irritert!

For en stund siden laget jeg et innlegg om at jeg kunne lage et design til de som ville ha (TRYKK HER for å komme til innlegget).

Jeg  sa at dere måtte gi meg Email adressen deres, riktig nok er det noen av disse tingene jeg skal til å liste opp nå som jeg ikke skrev i innlegget, men det burde si seg selv.

På kommentarene jeg fikk sto det "jeg vil ha design" Det burde ha stått:

  1. Email
  2. Farge og type design
  3. Det burde vært en link til bloggen din så jeg kunne kontaktet deg

Kun noen av dere klarte dette, jeg skal redigere innlegget slik at det står litt tydligere.

 

Men ærligtalt dette var dårlig, litt av det var også min egen feil, og jeg sier sorry får det!

 


Kommentarer som sier jeg vil ha design og ikke resten av infoen vil bli oversett med mindre du gir meg resten av infoen senere :D

 

Jeg håper ikke dere ser på meg som en sur kjærring nå, haha!

 

 

Havna

Hei, nå har jeg vært på tur med pappa, vi gikk ned til havna og jeg tok masse bilder, men jeg tror det holder med å legge ut tre, så skulle vi se om vi kunne se bunnen (under vannet) så var det svære klabber der nede. De var døde da og når vi så litt nermere var det en hel "krabbe kirkegår" der.


havna..

høstblad

tre...

Nå skal jeg bort til mamma om en halvtime og se på 71 grader nord.

Hva syns du om bildene?


De neste innleggene på bloggen skal handle om:

  • Irritasjon
  • hverdag
  • html-kode
  • spørsmålsrunde

(sannsynlighvis)

Hva syns du om dette (↑)

besøk etterpå &lt;3

Hei

I dag kommer Felicia og Marit på besøk, jeg har bakt muffins og begynnt å rydde rommet mitt, spist forkost men ikke så mye mer, en annen ting jeg har glemt å fortelle dere er at jeg fik bankkortet mitt i går, gleder meg til å bruke det! Og så har pappa fikset Apeture.

Men må spise nå, jeg trekker ukas leser senere.

 

Kaos

Ja overskriften sier det meste, i dag skulle jeg og Caroline og Tiril steke vafler (som klassen skal slege), i begynnelsen gikk alt som det skulle, men det ble fler og fler som maste og vi ble mer og mer stressa. Kjøkkenet ble mer og mer rotete, vi sølte og sølte. Når vi var ferdig, var kjøkknet fullt av vaffel røre og dette skulle vi rydde opp. For å si det sånn så gikk det ikke så veldig bra, vi endte opp med å komme hjem en time forseint.Hadde desverre ikke med kamra, ellers skulle jeg tatt bilde av det

Det kommer nytt innlegg senere, men nå må jeg spise.

Hvordan var skole dagen din?

Det snør det snør..

Hei, gikk akkuratt hjem sammen med venninna mi, og på veien begynnte det å snø for første gang her i moss, så vidt jeg vet.


Bilde tror jeg pappa tok i fjor vinter eller noe sånt.

 

Å jeg klikker snart!

Seriøst jeg er så lei av designet mitt spessielt headeren! Så jeg skal prøve å få gjort noe med det, det blir vanskelig i og med at halvparten av redigerings programmene mine ikke funker som de skal.kattepus :D

Får vel bare fortsette å være en surpomp nå!

Vi blogges senere søtiser

 

 

Sulten!?

Nå fikk jeg så utrolig lyst på smoothie, men jeg tror ikke jeg skal lage før i morgen. haha, jeg er nemlig ganske sulten, men snille pappa har lagd kjøttkaker og poteter, nam! det frister meg akkuratt nå.Dimitri ( bilde er fra Spania, i mangel på noe nyere.

 

Design og Header

Hei, jada, jada jeg veit jeg har blitt en dårlig blogger, grunnen er at jeg har jobbet med design til en jente (link til bloggen hennes HER) Nå skal jeg begynne med neste, (så tilslutt etter at jeg har lagd til alle dere, så må jeg fikse mittt!!)  OG jeg har helt glemt headeren til malin fordi jeg ikke fikk lasta den opp da jeg skulle! Så sorry til deg men her er den:Og sånn så designet til MaikenVar det fint?

Hva syns du om headeren?

NATTA!

Hei, jeg skal ikke legge meg helt enda men jeg må ordne en del ting så.. natta!

Jeg har ordnet designet til en som vill ha det (http://maikenbjerkevoll.blogg.no/) og sånn ser det ut foreløpig:Hva syns du om det?

blogges i morgen !

STORE PLANER OG INSPIARASJON

Det er alltid slik at jeg tenker på bloggen min når jeg f.eks. er på byen. Når det skjer noe spennde så tenker jeg alltid å dette kan jeg blogge om senere, men hver eneste gang så glemmer jeg og dere ender opp med kjedelige innlegg om ingen ting.

Så er det slik at jeg har slutta å miste blogg lysten, og det er takket være dere, dere inspirerer meg.

Vil du ha design?

JEG TAR EN PAUSE OG LAGER IKKE DESIGN PÅ EN STUND, MEN JEG SKAL PRØVE Å FÅ FERDIG DE JEG ALLEREDE JOBBER MED! :D

 

 

Hei jeg har bestemt meg for at jeg kan lage både header og design til alle som vil ha, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget kansje si litt om hva du vil ha også + en mail adresse jeg kan sende kodene til, så lager jeg det. Er du ikke fornøyd når du får det så fikser jeg på det litt til.

NB! Det kan ta litt tid før du får designet i og med at jeg har andre ting og gjøre også.

Hvordan får jeg designet?

Jeg sender deg en email med litt info om designet og kodene.

Annet

I designet kommer det til å være en link til bloggen min som ikke må slettes før du har tilbake stilt designet!

Designet får du helt gratis i og med at jeg ikke gir ut adressen min på nettet, ( så der var du heldig)


I dag

God Morgen!

I dag har jeg i grunn ikke gjort så mye enda, bare stått opp, sett på tv og spist frokost. Så skal jeg overnatte hos tanta og onkelen min sammen med tremeningen min Susanne. Jeg tar selvfølgelig med kamraet mitt (så får vi se hvor lenge bateriett varer)


Bak huset i Spania, i dammen er det fisker og 3 skilpadder.

Hva skal du gjøre i dag ?

SNILL SOM JEG ER, HAHA!

I går kveld var jeg såppas snill at jeg lagde en videoblogg til dere, men om den ble noe bra det er jeg ikke helt sikker på? Nå må den redigeres, så skal jeg se om jeg får lagdt den ut. (snill som jeg er, haha!)


Men nå kom Felicia så jeg må nesten gå vi blogges senere!

Good God it´s cold here!

Hei, i går kom jeg hjem til norge, så da blir det selvfølgelig litt mer fokus på bloggen! I går fikk jeg meg youtube kanal så jeg kan legge ut videoer nå, Skal også lage nytt design nå i og med at pappa bestemte seg for at vi ikke skulle dra på svømming i dag (i mossehallen).

Jeg setter meg et mål om å legge ut 3 innlegg pr dag, så får vi håpe det funker.


Redigert bilde fra rennebu

 

Søte dyr

Hei,

I dag har jeg gått forbi mange søte dyr som jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av, det er ikke alt jeg har gjort heller jeg har vært på resturang og på stranda ( jeg er i Spania fortsatt). Btw så fikk jeg kommentar av Juliatn, ble jo selvfølgelig kjempe glad for det så tusen takk til deg.


Okei da sommerfuglen var fake men den var søt alika vel 

firfisle,

:D

tre hunder :P

Due unge

 

 

 

 

For et slit!

Hei, nå har jeg jobbet med å få headeren til henriette på plass i et par timer og er ganske sliten, haha da får jeg håpe hun liker det. Så er det bare å vente på at ho godtar meg som venn så hun kan få kodene til det nye designet.var det fint?

BLOGGES!

Nå setter jeg i gang < 3

Med å redigere designet mitt jeg har blitt litt lei av dette.Hva syns du om det designet jeg har nå?

har alle i byen blitt gale??

Hei i dag dro vi som vanlig til byen, spiste, badet osv. Så kom vi inn i byen igjen og så dette:


alle gikk rundt sminket som dette omtrent :D

EHm hadde tenkt å legge ut flere bilder men det funka ikke,ellers begynnte det nettopp å styrt-regne her! Så hvis det fortsetter sånn i morgen (å regne) så begynner jeg å lage meg et nytt design (tror jeg)

Siste sjanse nå til å melde seg på design konkuransen min, jeg trekker vinneren i  morgen!! LINK HER!

Vi blogges søtinger :DSISTE SJANSE...

Good morgen folkens! Yeeeesp!

Jeg ville bare minne dere om at i dag er siste sjangs til å melde seg på designkonkuransen min, jeg vill satt veldig stor pris på om noen av dere stakk innom innlegget, og så hva dere kan vinne :D

Okei da... jeg maser!!! Skal nok slutte med det :D

LINK HER!random bilde, bare for å ha et :D

Hva skal du i dag ?


Jeg tror jeg ikke kan gå lenger...

Hola!

I dag gikk vi på kafé først så gikk vi å badet, etter det gikk vi 100 ganger rundt byen ca. å herreguuud jeg tror ikke jeg kan gå i morra.
Btw ble ganske lei meg når jeg så at leserantallet mitt har sunket :(  men nå må jeg gå og kjøpe brød!

Husk design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!


BlOGGES!

Glem overskriten og les innlegget :D

Haha jeg er blitt litt for dårlig på overskriftene mine :D
I dag har jeg vært på stranda og bada, kjempe deilig vann her nede, ikke like fint vær i dag som i går men like varmt. Og masse bølger! I dag tok jeg med mitt eget kamra så det flere bilder i dag.

haha spiste pizza til lunsj :D

Stranden man ser det ikke så godt men de bølgene er svære :D
NB! Lager ikke headere mens jeg er på ferie!
Ikke glem design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!

I &lt;3 Holydays

Hei, for å si det sånn så er jeg lykkelig akkuratt nå, jeg sitter og koser jeg meg i varmen i spania, ooog i går før jeg la meg var jeg inne på dittdistrikt.no (moss) og så gjennom topplisten, så dukket plutselig mitt eget bloggnavn på 65. plass da ble jeg glad, så TAKK!

Nok om det! Åltså dagen i deg har vært kjempe..... hva skal man si? Okei jeg kan tillate meg selv å få dere litt missunnelige, flyturen var grei, så kom v fram til lars og ada og olan som vi bor hos når vi er på vår årøige høst-tur. Det var så tilig på dagen at vi dro på stranda og bada i.. ja et par timer, så dro vi på resturant og gikk tilbake til huset.

Etter det gikk jeg tur med Ivy hunden dems hun er kjempe søøøt < 33

Blogges!

I´m going to a better place..

Neida.. Jeg skal bare til Spania, men det blir kos å komme ned til varmen! Jeg er nesten ferdig med å pakke også så nå fikk jeg litt tid til å "legge igjen" et innlegg til dere.  Dessuten lover ejg at det blir bloggings hver eneste dag mens jeg er der :) Og jeg tar med meg fulladet kamra så det blir vel en del bilder.okei jeg vet jeg har lagdt ut bilde før men jeg bruker ikke min egen data :)

Husk design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!


Vil du at jeg skal lese din blogg??

Heihei!

Nå kjeder jeg meg og har absolutt ingen ting å gjøre. Leter for det meste etter noen kule blogger jeg kan lese, så vil du ar jeg skal kommentere din blogg så kommenter dette innlegget så tar jeg en tur innom,  kanskje jeg blir fast leser også man vet aldri < 33Bilde fr google det er visst det eneste dere får fortiden :-/ sorry :(

 

Husk design konkuransen min, TRYKK HER FOR Å KOME TIL DEN!!

 

Hvordan sette inn bloggurat

Først må du skaffe deg bloggurat, trykk her for å se hvordan man får det, du må ha kopiert teksten på siste side før vi begynner:


Så går du inn på Design-->Rediger-->WidgetsLim inn koden og lagre!

Hvordan få bloggurat

Hvordan få bloggurat? Det er faktisk ganske enkelt, du går inn på http://bloggurat.net. Siden ser sånn ut:
Trykk der det står ping, da vill denne siden komme opp:Skriv inn blogg urlen din hvor det står bloggens forside der etter trykk på ping! Da kommer denne siden opp:


Så kopierer du det!

Klikk her for å lære hvordan du setter den inn :)

Sometimes I get bored...

..Nå sitter jeg som en gammel dame i en gyngestol eller hva man kaller det etter å ha dratt til et ministed hvor de hadde sånn ca. 3-4 butikker hvor jeg endelig fikk kjøpt en hårbørste etter å ha glemt min hjemme :-/. Jeg kan love dere at blogg innleggene mine blir mer spennende når det beggynner skje ting.Ikke jeg som har tatt bilde, men jeg har faktisk tatt med meg kamra opp hit men glemte usben så jeg får ikke lasta opp noen bilder :)

Tusen takk til alle so har meldt seg på i design konkuransen min. TRYKK HER FOR Å BLI MED DU OGSÅ!!

DESIGNKONKURANSE!!!!!!

GAMMELT INNLEGG! VINNEREN ER ALT TRUKKET!

Nå skal vi ha en liten designkonkuranse, og det dere konkurerer om er dette designet her:Melde seg på:

for å melde deg på må du kommentere dette innlegget med en link til et innlegg hvor du har lagt ut dette bilde og en link til dette innlegget :


Hvordan får du designet hvis du har vunnet:

Jeg har ikke blogg e-mail så jeg legger deg til som venn, så får du kodene av meg på "melding".

Viktig:

Hvis du vinner må du ikke fjerne bilde i sidemenyen hvor det står at designet er laget av meg.

Jeg "trekker" vinneren neste søndag 10.10.2010

 

btw sletter jeg alle kommentarene her som ikke har med påmelding å gjøre slik at det skal bli lettere å se hvor mange som er med i konkuransen.

Overskrift???

Sorry at jeg ikke blogget i går grunnen er at jeg var på en lang biltur altså ble jeg heller ikke ferdig med designet til design konkuransen men det skal jeg gjøre ferdig nå.

Det var vel ikke så mye å gjøre her men jeg fant heldigvis er par donald blader her så jeg har noe å gjøre, ellers kan jeg jo sitte på dataen. Anyways jeg så ut av vinduet i dag tilig når jeg spiste frokost lg der rett utenfor sto det en saueflokk. Joda, det er jo ikke så spessiellt men når man ikke har forventet det så var det en liten overaskelse :)Nye naboer??


Hei, jeg kom hjem i dag etter en liten skogstur og utenfor nabohuset var en masse esker osv. har vi fått nye naboer??Det ser jo sånn ut og enda bedre det så ut som omd et var en jente på min alder der < 3

Nå har jeg dessuten jobbet med et design til en designkonkuranse jeg skal ha på bloggen min om litt.
sånn ser det ut foreløpig. men jeg skal jobbe mer på det så skal vi ha en konkuranse :)

Hva syns du? hadde du hatt lyst på det designet?

nommen så søte dere er < 3

I går kveld la jeg ut et innlegg hvor overskriften var header og inholdet var kommer. Da fikk jeg 7 kjempe søte kommentarer hvor det sto at den jeg har er kjempe fin osv. det er kjempe søtt av dere å si det, men det var ikke det innlegget skulle være om. hvis man tar en titt om noen min så står det at jeg tilbyr meg å lage header til de som har lyst på :)rainbow rose /ikke tatt av meg/

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*