Foto VS

Nå tar vi en foto vs foto, eller redigert vs ikke redigert! Justeringene er ikke mange, men det er noen f.eks lyset. Jeg hadde ingen inspirasjon i dag så jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle blogge om heldighvis leste jeg noen andre blogger og noen blader og fikk tilbake inspirasjonen min.


redigert

ikke redigert


hvilket var finest syns du?

Så tenner vi det første lys og happy birthday!

Hei, hvis jeg ikke tar helt feil er det vel første søndag i advent men pappaen min blir også 60 år i dag, så si gratulerer til han folkens!

Jeg får ikke lasta opp bilder sorry : )

Visste du?

Alle kjøper heliums ballonger når de er små sant? Vel når jeg var ett-to år og bodde i nederland kjøpte jeg en snoopy heliums ballong og den har jeg fortsatt det vil si at den er 11 år gammel!

dette bilde ble tatt i går 


Diverse..

Hei, nå skal jeg begynne å ordne meg tilig og ordne en del ting til i morgen f.eks. skjekke at jeg har de bøkene jeg trenger til skolen, sette fram morgendagens klær og sånt, så jeg slipper å stresse i morgen.

katten Kia ligger under peisen får si det var bra vi ikke brukte den da


Natta søtinger!

Nytt kommentarfelt :)

Sånn nå har jeg satt inn et nytt kommentar felt på bloggen og ble ganske fornøyd det ser litt ryddigere ut også så.


Hva syns du?

Julemotiv..

Sånn jeg fikk litt julestemning nå, så jeg bytta til et julemotiv på mobilen og byttet bakgrunnsbilde på dataen, uansett så fant vi ut at jeg skulle prøve å gå på skolen i morgen (etter to uker med sykdom) siden vi slutter så tilig.


mobilen min 

Dataen :)


Hva syns du om bildene?

Diverse

I dag har jeg fått forbredt meg litt på pappa sin bursdag (som er om noen dager), fått ordna kort og fiksa litt på gaven. Og jeg har fått sett på litt flere redigerings programmer f.eks. har jeg ingen som støtter "layers" lenger.
Ja det er vel dagen min det da, og ikke glem blogg vs blogg HER!

 Da var det nye designet på plass

Da var det nye designet mitt på plass, og denne gangen ble jeg ganske fornøyd. Jeg vet at jeg sa det skulle bi "vinter design" men så ble jeg bare så inspirert av design jeg så mens jeg var innpå massevis av norske og svenske blogger.
Hva syns du om designet?

Jeg lager ny header?

Hei nå prøver jeg å lage meg en ny header og foreløpig går det ikke så bra, så noen forslag til redigerings programmer til mac?Blogges!
En helt vanlig lørdags kveld?

Nå har jeg spist middag, og skal se på skal vi danse straks!

Middagen var faktisk kjempe god det var ris og kylling og en slags saus, jeg aner ikke hva retten heter, men det var ikke sånn enkel middag, så bestilte vi en helt uventet ferie til berlin, så jeg skal til Berlin i Desember! Mamma har en venninne som bor der og hun er hos oss nå, så jeg gleder meg!

Etter på skal jeg kose meg med skal vi danse, en helt vanlig lørdags kveld!


Haha jule nissen!

 

Hvordan finne url

Hvor(dan) finner jeg url-adressen til et bilde? Dette er enkelt, men det er mange måter å gjør det på. Her er en av dem.

Gå inn på http://sv.tinypic.com/ ---> Trykk på Velg fil --->Velg filen du vil laste opp--->Trykk  upload now!


Skriv inn ordene--->trykk på upload now!

Da kommer dette opp :)


Den nederste er URL-adressen til bilde, den øverste er html-koden.

Jeg håper det hjalp deg :)


Julemarked

Da har jeg vært på julemarked på skolen, wow gjort noe for første gang siden jeg ble syk!! Uansett det var fint, men jeg var vel litt for sliten, så kom jeg hjem og slappet av.


Joda det er vel fra noen år siden men , det har med julemarkedet å gjøre. Jeg hadde ikke med kamra en gang, tenkte kanskje at speilrefleksen var litt stor å drasse på + at det var mange andre som tok bilder der.

Kommentere??

Trenger jeg ny..

Trenger jeg ny header snart, jeg syns kanskje den andre begynner å bli litt gammel nå.Hva syns du om den gamle?

Burde jeg lage en ny?

Stolt

Jeg var akkuratt innom bloggvarde.se og bloggen min er værd 4019 kr !!! Haha og det er ingen på msn nå så jeg kjeder meg noe sykt mens jeg sitter å ser på friends.
Tegneserier

Nå driver jeg å prøver å lage en tegneserie, til bloggen faktisk pappa foreslo det og idéen var ikke så ille så jeg prøver..
Film

ja i dag kommer det en masse blogg innlegg jeg har bestemt meg for å blogge masse og prøve å slå leser rekorden i hvertfall komme over hundre hvis jeg klarer.

Uansett nå sitter jeg og pappa å ser på film, det er kos så har jeg fått med meg speilrefleksen og får sikkert tatt noen bilder i løpet av dagen.


hihi jordbærene jeg spiste til frokost for en ukesiden

 

Jeg har bestemt meg!

Ja, jeg har bestemt meg bloggen min skal bli så mye mer spennende enn den har vært! I det siste har allle innleggene vært hverdags innlegg, nå håper jeg på å komme med innkjøp, hår, sminke, negler, søte ting osv. Jeg er lei av å lese gjennom mine egene innlegg å kjede meg !

Så jeg bestemte at nå er det nok! Bloggen min skal bli en bra en, ferdig med det!


Fra Spania i Høstferien :)

Følg med Vidre!

Lesere

hihi, jeg var  jo nettopp innom bloggen min og hadde fått 10 kommentarer igjen dvs jeg tror kanskje jeg har begynnt å få flere lesere igjen. husk at du får kommentarer tilbake, så det er bare å kommentere!

Å jeg kan ikke forklare dere hvor glad jeg blir I <3 U!!


Bilder fra weheartit redigert av meg med picasa <3

 

8.klasse eier

Hei, idag var det kanonballturnering på skolen og 8.klasse vant, jeg er så stolt av dere. Og jeg vil si en ting til og det er:

Tusen takk til alle som stemmer på meg på blogg vs blogg, linken er HER, til dere som ikke har stemt enda. HUSK JEG STOLER PÅ DERE!

Jeg er ganske lei meg siden jeg har blitt en dårlig blogger i det siste men jeg har tenkt en pause til noe annett i livet, men jeg blogger fortsatt en gang om dagen, (hvis ikke mer, og det håper vi på sant?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syns du jeg bør ha mer av på bloggen?

Spmrunde pågår! LINK HER

Blogg Vs Blogg!!!

Hei jeg er med i blogg vs blogg og jeg stoler på dere mine søøøte lesere at dere stemmer på meg. LIKEN ER HER
Butikken

Hei, da var det vel på tide at Sophie blogga igjen!

Bare en ting nå først jeg syns dere har vært veldig dårlig til å kommentere folkens!! Men nok om det. i dag gikk jeg på skolen, så kom jeg hjem, slappet av, var innom bloggen og så gikk jeg og pappa til butikken. På veien møtte vi en skikkelig søt katt..

Syns du om bilde?

Da dro Adrian

Hei, eller hie som jeg har begynnt å skrive!

Nå har Adrian dratt og Camilla har kommet på besøk (mammas venninne) så nå sitter jeg på rommet mitt og chatter med venner. Uansett var jeg på shopping med Felicia Eline og fikk kjøpt en singlet og ikke så mye mer, ellers har jeg nesten bare slappet av idag.


Redigert haha til og med øyenfargen men det var det eneste jeg fant nå..

Blogges!

FOTO: PÅ TUR

Hei, nå har jeg vært ute å gått tur i det fine været sammen med pappa, jeg tok selvfølgelig med kamraet mitt og tok ca. 370 bilder, men jeg orker ikke legge ut alle så (som vanlig) legger jeg ut tre.


Dråper

Gule høstblader

røde høstblader

Jeg skal til mamma etter på men får heldighvis med meg dataen, og husk at du fortsatt kan bli ukas leser!

SPØRSMÅLSRUNDE, TRYKK HER!


Memories

Hei, i går kveld kom det masse gamle minner tilbake, jeg kom på hvor mye latterkramper jeg og hera hadde før i tiden, hvor mye drama det var etter soleggen ( leirskolen ) osv. Men nå virker det som om livet mitt står stille det samme gamle skjer hver dag, jeg går på skolen kommer hjem snakker med folk og blogger and that´s about it!

Grunnene til at jeg kom på det, var at jeg snakket med Jonathan fra fredrikstad ( de vi var på leirskole med ) om Caroline, jeg snakket med mads fra fredrikstad (og han får man nesten aldri til å svare) og Hans og Vebjørn ( to gutter som gikk i klassen vår i fjor) kom på besøk på skolen i dag. Så har vært litt som det var i fjor de siste to dagene..


Katten min

Oida

Haha,  jeg la akkuratt til "tellere" i sidemenyen min, og siden blogguraten ikke har vært fremme på bloggen så tror jeg ikke at den teller ordentlig så jeg ble litt skuffa da jeg så at det bare sto 40 jeg var jo oppi 98 ca. før, men jeg må vel bare leve med det.


Haha, jeg og Tiril drakk kakao i sta :)

Hjerte <3

Jeg tok noen inspirasjons bilder for noen dager siden..

Vi blogges!

 

Husk spørsmålsrunden min!!!

Er du fast leser eller bare innom?

Hei, i dag var jeg på skolen det var faktisk ikke så værst i dag (altså friminuttene) Jeg Hera og Leah "spionerte" på Tiril og Nico, vi gjemte oss bak noen utrolig tynne trær og lata som vi ikke ble sett, haha! Vi hadde helt lattekrampe!

Btw lurt på om du var fast leser eller bare innom.

Skal på svømming nå så, vi blogges senere,

Hade søtinger

Carolines nye design & Bloglovin´

Hei, da har  jeg Caroline på besøk, vi har  laget nytt design til henne, og snakket med folk på msn, og sett på bildene fra leirskolen, we miss u fredrikstanere, hihi!

Ehm har fortsatt to som vil ha design og må jobbe med det, men ellers ikke så mye å gjøre. Forresten er jeg lei av å ha null følgere på bloglovin' så du må følge meg, neida du må ikke men det hadde jo vært fint da, hint hint.. LINK HER!

(det nye designet til Caroline trykk på bilde får å komme til bloggen hennes)

 

MY DAY..

Da ble det nytt design på Christiane Misund, jeg får spist lunsjen min og alt blir bra, haha! Neida så lett er det ikke jeg er enda ikke helt ferdig med designet mitt! I morgen kommer Caroline og jeg skal hjelpe henne med designet hennes.

Å jo det glemte jeg helt ukas leser kommer litt seinere jeg fikk ikke tid til det i går , men det kommer!  Husk at dere kan smiske med meg ved å linke også vidre, da kan du kanskje overbevise meg og kanskje du får en header?

Hva syns du om bilde?

Hva skal du gjøre i dag?

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*