I dag

Jaja, i dag har jeg ikke gjort mye, jeg har lest litt snakket med jentene mine, og dratt til Bestemor. Og viktigst jeg har funnet usb'en til kamraet. Jeg må jo blogge, men jeg mangler fortsatt lysten!

Nå ser jeg på noe spansk på  tv, aner ikke hva det er for noe. Vi får se (:kreativ sant? 
And...

Hva skal vi blogge om nå da? JO haha jeg vet jeg går til pappa og henter usb'en til kamra jeg hadde i Berlin og blogger om det, I'll be right back haha !

Sånn da fikk jeg lasta opp bildene..


 

Jo om Berlin turen:

Vi dro til Berlin, fly turen var kjip, mamma sov og jeg fikk ikke henta vann flasken så jeg fikk vondt i hode, men så fikk jeg en paracet da vi landet og da gikk alt bra. Resten av dagene trasket vi rett og slett rundt i Berlin og koste oss


Julemarked som de er så kjent for.

de var så søte hehe ♥

Hello Kitty ørevarmere ♥

nå må jeg gå, mens dere må kommenterer.. ♥ Neida men det hadde vært fint assa ♥

Good, good frokost!

Hei, som dere sikkert skjønner når jeg publiserer et innlegg så er jeg tilbake på bloggen, siden jeg ikke har vært her på to uker, så har jeg mye jeg kan blogge om (og det skal jeg), grunnen til at jeg har vært borte er: Jeg har ikke hatt blogg lyst, og jeg har vært i Berlin og kost meg masse.

Jaja uansett, jeg er jo engelsk og i går spisste vi engelsk jule mat til middag (kalkun) som jeg synes er kjempe godt på brød neste dag, og det fikk jeg til frokost nå nettopp..


I mangel på usb'en til kamraet mitt for jeg 
ta ett gammelt bilde

Savna meg? (haha)

Snø krystaller <3

Bildene jeg tok i sta <3

Hva syns du?

Det er en liten verden...

I dag var jeg på byen og shoppa med mamma, når jeg gikk forbi en jente som faktisk har kommentert bloggen min endel ganger.. hilste ikke akkuratt, vet ikke engang om hun kjente meg igjen (etter så få bilder som jeg har hatt av meg her). Linker bloggen hennes her jeg maaaaaliiin.blogg.no

Jeg fikk faktisk kjøpt meg uggs også eller den fake varianten men so what! Og jeg har tatt endel bilder til dere faktisk..


mine nye uggs <3

Jaja resten ville ikke laste opp men skal prøve igjen senere, vi blogges

1. Desember

Sorry det ble null bloggings i går, men nå har jeg endelig klart å trykke på "nytt innlegg" s knappen og her sitter jeg da! Ja i dag er det jo som kjent 1. desember og det nærmer seg jul! Heldige meg har jo gavekalender og idag fikk jeg en "flax" kalender, så håper jeg får tjent litt penger på det.Hva slags kalender har du?

 

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*