Jaja

Da får jeg ikke hatt med dataen så det får holde med en liten mobilblogg en gang i bland og kanskje noen innlegg fra pcen der borte. Jeg er tilbake for fullt om to uker med masse bilder.

Last update

Heihei, nå er jeg ferdig pakket og driver å laster ned musikk til englands turen. Har slettet alle bildene fra dataen så det blir nok ikkeno bilder idag. Ville bare si at dette blir siste blogginnlegget til jeg kommer frem og får pakket ut, dvs ikke noe blogging i morgen eller dagen etter. Ikke savn meg for mye da? neida ♥Pakkepakkepakkee..

Heihei! Da fikk jeg litt tid til blogging i dag å gitt. Uansett i dag har jeg vært litt ute og nå bruker jeg tiden min på å pakke til englands turen om noen dager (jeg gjentar meg selv, jeg skal skrive innlegg om det), tror ikke det er så mye igjen nå lenger heller, med mindre jeg finner en hel haug av ting jeg vil ha med hos pappa.

Også litt julemusikk i tilegg da.
Btw, mens jeg husker det noen som vet hvordan man får youtube videoene til å bli en sånn liten strek bare, treige meg har ikke skjønt det enda?

Christmas inspiration

Ny kamerabag

Heihei! Det ble visst ikke noe blogging igår, nei. Men uansett jeg er her i dag. I sta dro jeg og pappa til byen, for å kjøpe kamerabag, og etter det så møtte jeg vel en del venner og gikk litt rundt på amfi som man gjør.

Uansett veldig fint å ha når man reiser så mye som jeg gjør, nå kan jeg ha med meg kameraet mitt steder uten å pakke det inn i skjerf og gensere ogsånt + jeg får tatt det med til england i jula (mer om det i et annet innlegg).


Jeg vet, jeg vet ikke verdens beste bilde, men jeg måtte rekke å blogge før middag.

Bestemt meg!

HeiHei! Som dere sikkert har skjønnt så har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, woopwopp! Nå ble du glad vel, neida! Tusen takk til pappa og store søster som nevnte det og lurte på hvorfor jeg sluttet, svaret er at jeg mistet inspirasjonen. Så igår gikk jeg innom noen blogger og fikk inspirasjonen tilbake og fikset et nytt design.

Hvilken redigering

A fake rose

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter
*