Hvilken redigering

A fake rose

SunsetIn the field
Everthing is beautifull in the Autumn

A little bit of inspirationSopptur

Kladde kakeConverse All StarJeg lekte litt med bilde effekter nå nettopp, skal ikke si at det ble så mye, bare litt basics.. men ett av dem ble litt morsomt.

Summer flavorsI Love You .. Spring

Selena Marie Gomez

I går lærte jeg meg litt om Gimp, som faktisk er ganske bra og anbefales sterkt (etter photoshop),  man må bare lære seg det. Jeg skal inrømme at jeg ikke liker designet på det, og at jeg ikke skjønte bæret av det da jeg begynnte å bruke det. Men det er kanskje fordi jeg er 110% blond (ifølge facebook).

Uansett brukte noen bilder av Selena Gomez til ett eks. bilde/ til å øve på. Her er resultatet.

Black and Yellow

Nobody's PerfectThis is why spring is fantastic..
A walk by the sea

I dag tok jeg og mamma med oss kamra og en bok oggikk en tur ned til havet. På turen fikk jeg tatt bilder av blåveis, sommerfugler og havet da ofc. Utrolig nydelig med sommer vær og greier   ♥ 

Just daddy, the sea and me..

Nå holder det med frisk luft for i dag, spør du meg.. jeg har vært ute siden jeg kom hjem fra skolen kl halv tre. Uansett visse fordeler er det jo: Jeg har fått tatt haugehvis av bilder, men jeg tror det holder med å vise noen.Unnskylder at det siste bilde kan se litt merkelig ut med den effekten jeg har lagt til, men det ville sett like rart ut om jeg ikke hadde hatt effekt på det, men på de andre.

 

Men nå stikker jeg bort til mamma og spiser, såå skal vi ha tv kveld, deilig etter en slitsom dag, eller litt slitsom? jeg skal ikke klage!

Golden

Hei, var ute å gikken liten tur i sta med kamraet mitt, og der møtte jeg en søt liten katt ^^ Jaja skal vise dere bildene.


Den følesen av...

Hei, jeg gikk bort til mamma for å hente speilrefleksen min i sta. Jeg fikk virkelig, den nydelig følesen av vår, når det drypper snø fra taket (eller rettere sagt vann), når det bare er små flekker av snø på taket. Med blå himmel og null skyer, den følesen er nydelig.Bilder fra sommeren/våren 2010, tycks?

Its a dream... or not?

Nå sitter jeg her å stirrer på tv, ja det er ikke alltid like gøy å være syk, joda jeg har det ikke så ille. Nå tror jeg skal skrive litt på biografien til spinosa heheh (lekser uff jaja de må jo gjøres).

Her kommer noen bilder fra hjemme hos bestemor rett før nyttår:

Tyks om bildene? 


Snø krystaller <3

Bildene jeg tok i sta <3

Hva syns du?

Foto VS

Nå tar vi en foto vs foto, eller redigert vs ikke redigert! Justeringene er ikke mange, men det er noen f.eks lyset. Jeg hadde ingen inspirasjon i dag så jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle blogge om heldighvis leste jeg noen andre blogger og noen blader og fikk tilbake inspirasjonen min.


redigert

ikke redigert


hvilket var finest syns du?

FOTO: PÅ TUR

Hei, nå har jeg vært ute å gått tur i det fine været sammen med pappa, jeg tok selvfølgelig med kamraet mitt og tok ca. 370 bilder, men jeg orker ikke legge ut alle så (som vanlig) legger jeg ut tre.


Dråper

Gule høstblader

røde høstblader

Jeg skal til mamma etter på men får heldighvis med meg dataen, og husk at du fortsatt kan bli ukas leser!

SPØRSMÅLSRUNDE, TRYKK HER!


31.okt.2010

PRØVE INNLEGG IKKE KOMMENTER! :D

Photo: På Gården 2

Hei, nå har pappa tenkt å ta dataen (ikke fra meg men låne den) så da tente jeg jeg skulle si natta til dere, og prøve å vise dere et annet av de bildene jeg tok, haha!


Ble ganske fornøyd med det..Natta <3

Photo: På Gården

Hei, i dag har jeg vært på gården til onkelen min okei det er ikke en gård da men de har hester der (av og til). Uansett så tok jeg endel bilder med det nye kamraet mitt.


Høst..

Jeg fikk ikke lasta opp fler,

men hva syns du?

Hva har du gjort i dag?

 

Havna

Hei, nå har jeg vært på tur med pappa, vi gikk ned til havna og jeg tok masse bilder, men jeg tror det holder med å legge ut tre, så skulle vi se om vi kunne se bunnen (under vannet) så var det svære klabber der nede. De var døde da og når vi så litt nermere var det en hel "krabbe kirkegår" der.


havna..

høstblad

tre...

Nå skal jeg bort til mamma om en halvtime og se på 71 grader nord.

Hva syns du om bildene?


De neste innleggene på bloggen skal handle om:

  • Irritasjon
  • hverdag
  • html-kode
  • spørsmålsrunde

(sannsynlighvis)

Hva syns du om dette (↑)

Søte dyr

Hei,

I dag har jeg gått forbi mange søte dyr som jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av, det er ikke alt jeg har gjort heller jeg har vært på resturang og på stranda ( jeg er i Spania fortsatt). Btw så fikk jeg kommentar av Juliatn, ble jo selvfølgelig kjempe glad for det så tusen takk til deg.


Okei da sommerfuglen var fake men den var søt alika vel 

firfisle,

:D

tre hunder :P

Due unge

 

 

 

 

Norske blogger Blogglisten bloglovin online counter